1200.00 RSD
Servis računara Beograd

Servis i popravka računara
Postavljen Pre 7 godine
Pregledan 429 puta

1200.00 RSD
Servis računara Beograd

Servis i popravka računara
Postavljen Pre 7 godine
Pregledan 429 puta
Prati oglas

Oglas

Servis računara Beograd - Popravka računara, servis laptopova u Beogradu.
Laptop servis - najbliži vama
Laptop servis, instalacija sistema, popravka matične ploče, servis PS 1,2,3,4, Sony Play Station kompletno sređivanje uređaja, džojstika i opreme, uz garanciju na usluge ...


Besplatna dijagnostika kvara, popravka, polovne i nove komponente za kompjutere - Sve za komp i laptop, delovi uvek dostupni.


Podizanje sistema, instalacija programa. Obuka i kurs za računare.
NOVO - Popravka električnih trotineta Xiaomi, Denver i Redmi.


Popravka Sony Play Station konzole, zamena i otkup. Čipovanje ne radimo ali imamo preporuku za dobrog majstora u toj branši!


064 242 60 60
Dimitrija Tucovića  128, Zvezdara, Beograd


www.popravkaracunara.com

Dodatan opis

Stanje: Opšte
Transakcija: Opšte

Profil korisnika Servis računara

Servis računara
Servis računara Registrovan pre 4+ godine Poslednja poseta nalogu pre 1 mesec
Opis oglašivača Servis računara, popravka laptopova, instalacija operativnog sistema, servis mobilnih telefona, servis električnih trotineta, dečijih auta na akumulatorski pogon.
0642426060
Dimitrija Tucovića 128, 11050, Zvezdara, Beograd grad, Republika Srbija

Kontaktirate (oglašivača) Servis računara

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog da bi ste kontaktirali ovog oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Servis računara
  Servis računara
  12 aktivnih oglasa
  Professional seller
  Registrovan pre 4+ godine
  Poslednja poseta nalogu pre 1 mesec
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Dimitrija Tucovića 128, 11050, Zvezdara, Beograd centar, Beograd grad, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Servis računara Beograd
  1200.00 RSD Servis računara Beograd od Servis računara