Cena na upit
Laptop servis Beograd

Servis i popravka računara
Postavljen pre 1 godinu
Pregledan 404 puta

Cena na upit
Laptop servis Beograd

Servis i popravka računara
Postavljen pre 1 godinu
Pregledan 404 puta
Prati oglas

Oglas

Laptop servis Beograd pruža usluge popravke laptopova, tableta, mobilnih telefona i desktop računara. Takođe, radimo i servis video kamera svih poznatih brendova.


Laptop servis pruža besplatnu osnovnu dijagnostiku na uređajima. Svi kvarovi se rešavaju relativno brzo.


Pored servisa, vršimo i usluge kao što su instalacija operativnog sistema, spašavanje podataka i održavanje računara.


Možete nas posetiti bilo kada na lokaciji Dimitrija Tucovića 128, na Zvezdari, blizu Gradske bolnice.


Kontakt telefon: 0642426060


Web sajt servisa: Laptop servis Beograd


Dobrodošli!

Profil korisnika Laptop servis

Laptop servis
Laptop servis Registrovan pre 1+ godina Poslednja poseta nalogu pre 1 godinu
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis
0642426060
Dimitrija Tucovića 128, Zvezdara, Beograd grad, Srbija

Kontaktirate (oglašivača) Laptop servis

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog da bi ste kontaktirali ovog oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Srdjan

  Najbolji laptop servis Pre 5 meseci

  Srdjan je napisao/la: Sve pohvale i preporuka za ovaj laptop servis. Iz bavaništa smo iz firme poslali 5 laptopova na servis ... bili su jako lošem stanju jer se non-stop koriste i za dva dana su laptop majstori uspeli da sve poprave i ubrzaju laptopove ... svaka čast!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Laptop servis
  Laptop servis
  5 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 1+ godina
  Poslednja poseta nalogu pre 1 godinu
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Laptop servis Beograd
  Cena na upit Laptop servis Beograd od Laptop servis