Svi oglasi

Cena na upit
Servis dečijih automobila na akumulator

QR CODE
Dečije igračke
Postavljen pre 1 godinu
Pregledan 2646 puta

Cena na upit
Servis dečijih automobila na akumulator

QR CODE
Dečije igračke
Postavljen pre 1 godinu
Pregledan 2646 puta
Zapamti oglas

Oglas

Popravka dečijih automobila na akumulator. Servis svih modela (BMW, Mercedes AMG, Audi, Bentley, Range Rover, Peg Perego ... itd). Takođe, vršimo popravku i dečijih motora - skutera, quad-ova, džipova, trotineta i ostalih igračaka koje koriste baterije ili akumulatorski pogon.


Popravljamo elektroniku i mehaniku na automobilima, uz garanciju na usluge.


 


Najčešći kvarovi na dečijem automobilu • Loša baterija-akumulator 6 V / 12 V, kapaciteta 4.5-20 Ah

 • Punjenje ne radi kako treba, oštećen konektor

 • Neispravna elektronika na autu, releji ili drajveri su izgoreli

 • Pokvareni tasteri za paljenje, menjač za napred nazad

 • Oštećen menjač za smer auta

 • Pokvarena pedala gasa, ne reaguje, potrošeni kontakti

 • Svetla ne rade, led sijalice pregorele

 • Muzika ne radi, ni mp3 ni muzika na autu se ne čuje


Auto servis radi popravku automobila i motocikala na baterije profesionalno. U naš servis za dečije aute dolaze polovni dečiji automobili ali i novi koji su pretrpeli neko sitno oštećenje pa se garancija ne može ostvariti kod ovlašćenog servisa. Mi smo tu da popravimo sve što drugi ne mogu ili ne žele. Pozovite nas !


 


Cenovnik popravke dečijih automobila


 


Cene popravke su povoljne i stvar dogovora. Uz svaki servis se radi dodatna provera ispravnosti i punjenja, baterije/akumulatora i ostalih vitalnih delova na autu (menjač, tasteri, daljinski upravljač, amortizeri, zupčanici samo ako postoji problem). Zamena akumulatora se vrši relativno brzo i prvo formiranje, punjenje rade naši majstori a zatim dobijate uputstvo kako se pravilno puni akumulator na automobilu.


Možete posetiti i web stranicu servisa servis dečijih igračaka
Zamena akumulatora na autu


 


Ako se automobil ne puni ili se beskonačno dugo puni i neće da se upali, brlo verovatno je pri kraju ili je akumulator za zamenu.


Akumulatore treba puniti isključivo pomoću adaptera-punjača koji je došao uz auto, Uglavnom su to punjači koji su voltaže 6 V ili 12 V dok amperaža može varirati od pola ampera pa sve do 2 A. Naravno, veća amperaža znači i da će se akumulator brže napuniti ali neće trajati duže nego kada se puni 12 h polako. Čim primetite da ne traje duže od pola sata uz dugo punjenje, pozovite nas ili nam donesite auto za zamenu akumulatora i mali servis.


 


Popravka dečijih automobila na akumulator


 


Naš servis za dečije automobile trenutno radi samo u  Beogradu, ali imamo kompletnu opremu, delove i stručne majstore koji mogu rešti i nemoguće kvarove i to relativno brzo. Sve popravke se rade profesionalno i u cilju da i deca i riditelji budu zadovoljni uslugom. Uostalom, naša garancija na servis je maksimalna. Bez obzira da li je auto na struju malo korišćen ili je nov a ne radi, nama nije nikakav problem da ga popravimo i vratimo u funkcionalno stanje kao iz fabrike.


Za sva pitanja u vezi dečijih igračaka i automobila/motora, možete nam slati i direktno na Viber slike i pitanja. Potrudićemo se da vam brzo odgovorimo!


 

Dodatan opis

Stanje: Polovno/korišćeno
Transakcija: Usluga

Profil korisnika Servis računara

Servis računara
Servis računara Registrovan pre 6+ godine Poslednja poseta nalogu pre 1 godinu
Opis oglašivača Servis računara, popravka laptopova, instalacija operativnog sistema, servis mobilnih telefona, servis električnih trotineta, dečijih auta na akumulatorski pogon. Dimitrija Tucovića 128, 11050, Zvezdara, Beograd grad, Republika Srbija

Kontaktirate (oglašivača) Servis računara

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog da bi ste kontaktirali ovog oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog oglašivača

  Komentari, iskustva, primedbe

  Ivana

  Popravka dečjeg auta pre 1 godinu

  Ivana je napisao/la: Poslala sam auto na servis i majstori su zaista za pohvalu. Kompletno je sređen a bilo je više problema pošto je potopljen bio. Sve pohvale !
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Servis računara
  Servis računara
  16 aktivnih oglasa
  Profesionalni oglašivač
  Registrovan pre 6+ godine
  Poslednja poseta nalogu pre 1 godinu
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Dimitrija Tucovića 128, 11000, Zvezdara, Zvezdara, Beograd grad, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Prijavi zloupotrebu
  Morate se ulogovati da bi ste prijavili problem