Cene oglasa

PREMIUM (ISTAKNUTI) OGLASI NA KUPUJEMPRODAJEM.ORG

 

Poštovani oglašavači, svi oglasi su besplatni u bilo kojoj kategoriji. Cene zato ne postoje trenutno a verujemo da nećemo nikada naplaćivati oglase. Naša misija je da omogućimo da svaki čovek koji ima potrebu da nešto oglašava može to da učini na potpuno besplatan, lak i brz način. Mi ne želimo da prihodujemo od vašeg novca a želimo da vam pomognemo. Dobrotvorna zamisao je od početka ostala do dan danas realno održiva. Hvala vam na poverenju!

 

Ukoliko su vaše potrebe veće, želite veći broj oglasa ili reklamu na sajtu, ova usluga biće prema tipu paketa koji vam odgovara.Ali, to ne znači da će se plaćati, već ćemo konfigurisati vaš nalog prema vašim potrebama, potpuno besplatno!

Takođe, ovo se odnosi i na sve one koji se bave uslužnim oglašavanjem. Ukoliko vam je potreban prostor za uslužno oglašavanje, možemo vam kreirati premium nalog na sajtu za oglase.

 

 

USKORO NOVA OPCIJA NA SAJTU - PREMIUM OGLAS I REKLAMA

 

Kako da istaknem oglas - postavim premium oglas ?

 

Za dodavanje oglasa morate se najpre registrovati na sajtu. Kada ste prijavljeni, svoje oglase možete uređivati u delu "MOJ PANEL"

Premium oglas postavljate kao i svaki drugi oglas, s tim što nakon dodavanja oglasa prepišete -  ID oglasa koji se nalazi sa gornje leve strane u narandžastom okviru i koji je u formatu recimo  #5334

Zatim naručite paket u delu "Paketi oglasa", čekirajte opciju za "Premium oglas" i potvrdite vašu narudžbinu. Nakon toga izvršite formalno uplatu od 0 dinara, a na uplatnici u poziv na broj upišite ID vašeg oglasa koji ste prethodno postavili na sajtu. Ovaj ID broj ukazuje na to da želite da upravo oglas sa tim ID-om bude istaknut na vrhu sajta u kategoriji u kojoj ste postavili svoj oglas. Sve je na kupujemprodajem.org besplatno.

 

 

Pozicija oglasa

Mesta na kojima će se naći vaši oglasi su definisana programskom strukturom sajta i detaljno se mogu videti na priloženoj slici. Prvenstveno, vaši plaćeni oglasi će biti postavljeni  u delu PREMIUM OGLASI

 

na vrhu stranice sa svim oglasima u toj kategoriji. Takođe, postoji mogućnost da iznad vašeg oglasa stoji i baner reklama vaše firme. Baner vaše firme u vidu reklame može biti postavljen i u levom delu sajta vertikalno kao na slici. Ova reklama će se pojavljivati na bukvalno svim stranama sajta sa oglasima bez obzira na kategoriju oglasa.

 

 

Trajanje oglasa

Vaši plaćeni "premium" oglasi će biti na sajtu vidljivi 90 dana od trenutka postavljanja i biće istaknuti na vrhu stranice sa oglasima. Ukoliko želite duži rok trajanja, pomnožite vrednost mesečnog zakupa sa brojem meseci. Nakon isteka zakupa

 

oglasnog prostora, vaš oglas biće zadržan još 7 dana u našoj bazi (osim ako ga sami ne izbrišete). Možete produžiti oglas, izmeniti ili izbrisati po želji. Za produženje zakupa banera firme (levo) potrebno je samo da nas obavestite

sa ove stranice da li planirate produžetak ?

Imate još pitanja? Kontakt