Politika privatnosti

 

KupujemProdajem.org

Kupujem Prodajem .org Oglasi je portal za besplatno oglašavanje.

Oglašavanje je zamišljeno tako da se nakon registracije, potpuno besplatno dodaje oglas, kako bi ljudima omogućio i olakšao besplatno oglašavanje na internetu.

 

 

Kao takav, u daljem tekstu KupujemProdajem.Org , potpuno besplatno objavljuje oglase koji su u skladu sa zakonom RS o oglašavanju na internetu. KupujemProdajem.Org nije povezan ni sa bilo kojim drugim sajtoim koji se bavi oglašavanjem ili sličnim delatnostima.

Nismo profitabilna organizacija i ne zarađujemo nikakav novac od oglasa. Naša aktivnost je potpuno "freelance" i kroz razvoj i unapređenje softvera želimo da ljudima olakšamo oglašavanje. Zbog čestih zahteva i promena, softver se menja tri puta godišnje.

- KupujemProdajem.org oglasi ne objavljuju niti će objaviti vaše podatke na sajtu osim onih podataka koje samovoljno želite da objavite prilikom predaje oglasa,

kao što su: e-mail adresa, ima, nadimak i broj telefona. Stoga vas molimo da svoje podatke pre objavljivanja oglasa proverite i odlučite šta želite da bude objavljeno na oglasu. U svakom trenutku vaše odatke možete izmeniti ili obrisati. Ukoliko vaše podatke ne učinite zaštićenim, sajt ne može garantovati njihovu bezbednost. Podatke sistem čuva maksimalno 30 - 45 dana od dana poslednje prijave na sajt. Od trenutka brisanja ili izmene podataka iz oglasa, kao i brisanja oglasa može proći određeno vreme kako bi rezultati bili vidljivi na internetu. To zavisi isključivo od algoritma web pretraživača i naš sajt ne može uticati na vreme izmene ili brisanja.

- KupujemProdajem.org podatke od oglašavača jedino može ustupiti na pisani zahtev nadležnih organa, ako je oglašivač povredio osnovna načela oglašavanja i putem svog oglasa uticao negativno na ljude ili podsticao ljude na bilo koji vid nezakonitih radnji.

- Ako želite da se vaši podaci uklone sa sajta, možete to i sami učiniti na svom korisničkom nalogu.

- Ako imate problema kod podešavanja naloga, molimo vas da nas kontaktirate. Mi ćemo to učiniti umesto Vas.

- Kao registrovani oglašivač, možete dodavati, menjati i brisati svoje oglase, komentarisati tuđe oglase ili upozoriti na spam, uvredljiv oglas i neprikladan sadržaj. Za svako obeležavanje oglasa, molimo vas da nam to javite i putem email poruke.

- Kupujem Prodajem Oglasi nisu odgovorni za bilo kakav vid pokušaja prevare, obmane ili sličnih radnji između prodavaca i kupaca. Kupujem Prodajem Oglasi samo posreduju na način predviđen za oglašavanje: Svako može da oglasi sve što je u

skladu sa propisima o oglašavanju. Svi oglasi biće prethodno provereni pre nego budu objavljeni. Isključivo su oglašivači odgovorni za podatke, tekst i slike u svom oglasu. Neprimereni sadržaj može se okarakterisati kao nameran ili opasan pa

može dovesti i do gašenja naloga i zabrane prostupa portalu. Stoga vas molimo da se pridržavate pravila i uputstava za dodavanje oglasa . Spam i oglasi koji budu okarakterisani kao prevara bće uklonjeni.

- Ako primetite bilo šta što je sumnjivo na portalu, na vašem nalogu, da vas neko uznemirava slanjem e-mail ili sms poruka, molimo vas da najpre proverite svoj nalog na sajtu i sve podatke na njemu. Zatim nas obavestite o svemu kako bi smo

preduzeli potrebne korake u cilju dodatne zaštite.

- Postavljanjem oglasa, prihvatli ste uslove sajta i slažete se da će isti blagovremeno biti indeksirani od strane Google i ostalih pretraživača te će tekst i vaši kontakt podaci biti prikazani u internet pretrazi. Kupujemprodajem.org ne utiče na izgled pretrage i čak i ako je oglas istekao ili je izbrisan sa oglasnog prostora on i dalje moće biti vidljiv na pretraživačima. U tom smilslu, ne snosimo nikakvu odgovornost za podatke iz oglasa. Brisanje oglasa iz Google pretrage je proces koji zavisi isključivo njega i može potrajati izvesno vreme.

- Ukoliko imate problem sa dodavanje ili brisanjem oglasa, takođe nam javite putem email poruke.

- Na Kupujem Prpdajem.org Oglasi portalu je strogo zabranjeno oglašavanje bilo kakvog oblika pornografije, narkomanije i oglasa sa političkom sadržinom. Takvi oglasi biće izbrisani iz sistema a nalog ugašen istog trenutka.

- Ukoliko primetite prevaru na portalu, sumnjiv oglas ili spam, molimo vas da nam to odman javite kako bi smo primenili potrebne korake.

- Kupujem Prodajem Oglasi  ne naplaćuje regularne (standardne) oglase, a može naplatiti reklamni prostor na sajtu, po dogovoru sa klijentom. Takođe, ako ste firma ili agencija koja mesečno objavljuje više od 30 oglasa (1 oglas dnevno), KupujemProdajem.org zadržava pravo da od vas zatraži naknadu za oglašavanje u određenom iznosu.

- Ni sa jednim drugim sajtom koji se bavi uslugama oglašavanja naš sajt nije povezan. To znači da bilo kakva zabluda da smo mi neki drugi sajt je namerna. Različitost sajtova za oglase je očigledna.

- Na sajtu se koristi Google Analytics radi praćenja saobraćaja i poseta. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće (cookies) za prikazivanje odgovarajućih oglasa na našim stranicama.
Pomoću kolačića DART Google prikazuje oglase svim čitaocima našeg sajta na osnovu njihovih poseta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Vi kao korisnici možete deaktivirati korištenje DART kolačića posetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže. Inače, Google prikuplja samo IP adrese koje mu služe za uspešno analiziranje broja poseta na određenom sajtu. Google na našem portalu ne prikuplja bilo kakve privatne podatke o oglašivaču.

- Google analitika je takođe sastavni deo ovog sajta, pa vas želimo obavestiti da podaci prikupljeni posredstvom kolačića u cilju analize interesovanja na sajtu, služe isključivo u te svrhe. Dakle, želimo da pratimo ponašanje i pretragu sajta od strane posetilaca i nikakve druge informacije nam nisu potrebne. U svakom trenutku, možete preuzeti i instalirati na vašem računaru Google Analytics Opt-out Browser Add-on dodatak kojim ćete prihvatiti ili trajno odbaciti mogućnost da od vas tražimo prihvatanje kolačića koje smo opisali u politici privatnosti. Odbijanje kolačića ne znači i odbijanje celokupne naše politike privatnosti.

 

Zahvaljujemo na odvojenom vremenu i upoznavanju sa našom politikom privatnosti.

 

Srdačan pozdrav !

 

KupujemProdajem.Org

 

kupujem prodajem

Kupujemprodajem.org je sajt za besplatne oglase odnosno postavljanje oglasnih poruka u svim kategorijama. Prodaja i kupovina preko kupujeprodajem oglasnika "kupovina i prodaja". Oglasi su dostupni za sve zemlje u kojima su zastupljeni ex-yu i jezici (srbija, hrvatska, crna gora, makedonija, bosna i hercegovina, slovenija ... itd). Iz bilo kog dela sveta možete besplatno postaviti oglas na našem portalu.

Kupujemprodajem.org tagovi za mesec novembar 2018 popularni tagovi - izdavanje stanova, polovni mobilni telefoni, prodaja ili kupovina polovnih automobila, polovan telefon cena, džabe oglasi, auto oglasi nemačka, lako do kola, besplatna objava oglasa, besplatno dodavanje oglasi srbija, polovne stvari za kucu,kupi i prodaj, kupujem i prodajem, internet online prodaja Kupujemprodajem menjam oglasi Srbija, halo oglasi, somborski oglasi, limundo, lalafo rs - mali besplatni oglasi Kupujem prodajem. polovni automobili, polovni jefini telefoni, kupuvam prodavam mk, besplatni exyu oglasnik bez registracije. Najbolji sajt besplatnih oglasa Srbija. Dodavanje oglasa na kupujemprodajem sa mobilnog telefona je lako i jednostavno. Prodaja pasa jeftino oglasi - kupiti i prodati psa.

Prodaja i kupovina na veliko i malo, satovi, harmonike, psi - prodaja pasa svih rasa, tableti, otkup mobilnih telefona, automobili, otkup maticnih ploca, otkup srebra, folije, zlato - pijaca za nepotrebne stvari na poklon, kupi prodaj psa, prodaja pasa srbija, automobili oglasi, nekretnine, stanovi za izdavanje, stan u beogradu, novom sadu, nišu, bosna i hercegovina bih, crna gora montenegro, hrvatska hr, slovenija si, makedonija mk, oglasi u srbija: beograd, novi sad, kupujem prodajem oglasi niš, lazarevac, mladenovac, kupi i prodaj polovno, kikinda, zaječar, leskovac, vranje, kupujem prodajem novi sad, subotica, paraćin, bor, kragujevac, kruševac, kraljevo, paraćin, knjaževac, lebane, vrbas, kula, čačak, šabac, loznica, požarevac, sombor, prokuplje, negotin, kladovo, zrenjanin, vršac, kula, valjevo, jagodina, despotovac, svilajnac, kladovo, kula, zrenjanin, smederevo, grocka, zemun, pirot, vrsac, sremska mitrovica, kamenica, svrljig, kosovo, kosovski oglasi, vojvodina, austria, germany (nemacka), купувам продавам мк македонија, sandžak, novi pazar, skopje, švajcarska (switzerland), sweden, australia, dijaspora, USA, limundo, kupi halo oglasi srbija, kupindo, poslovi, kupujem prodajem auto, polovni automobili nemačka, kupi prodaj free upis. Brza prodaja i kupovina. Pronadji sve na kupujem prodajem od igle do lokomotive. Ako vas zanima kako radi besplatni oglasnik  - Kako da kupim - Kako da prodam ... pročitajte kupujem prodajem blog o tome kako se kupuje najbolje ?