Cena na upit
Stambeni kontejneri

QR CODE
Montažne kuće
Postavljen Pre 5 meseci
Pregledan 340 puta

Cena na upit
Stambeni kontejneri

QR CODE
Montažne kuće
Postavljen Pre 5 meseci
Pregledan 340 puta
Zapamti oglas

Oglas

"Gradjevinsko montažni kontejneri i kancelarije raznih veličina i površine po želji naručioca. 


Kontejneri se pravi prema potrebama kupca. Mogu se spojiti dva i više komada. 


Modulatni objekti su izgrađeni po najvišim standardima, odlikuju se energetskom efikasnošću A, kratkim vremenom izrade i montaže, mogućnošću kombinovanja više modula i lakoćom premeštanja na drugu lokaciju.


Primena modularnih objekata je višestruka:


-stambeni objekti;


-vikendice i bungalovi;


-poslovni i kancelarijski prostori;


-magacini


-restorani, kafići, barovi.


Svaki kontejner je obložen krovnim i zidnim PIR panelima raznih debljina.Aluminijumska ili pvc stolarija.Unutrašnji deo kontejnera ima urađenu električnu instalaciju, led rasveta, utičnice, prekidač i tabla sa osiguračima. Vodovoodna instalacija sa kupatilskom galanterijom. https://www.pegas.rs/


Kontakt mail agencijapegas@gmail.com 


+381637112112 vajber 


+38163520590 whatsapp"


 

Profil korisnika oglasise10

oglasise10
oglasise10 Registrovan pre 1+ godina Poslednja poseta nalogu pre 2 dana
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis

Kontaktirate (oglašivača) oglasise10

  Stambeni kontejneri - 1
  Stambeni kontejneri
  Cena na upit
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  oglasise10
  oglasise10
  228 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 1+ godina
  Poslednja poseta nalogu pre 2 dana
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Aranđelovac, Šumadijski okrug, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Stambeni kontejneri Stambeni kontejneri Stambeni kontejneri Stambeni kontejneri Stambeni kontejneri
  Cena na upit Stambeni kontejneri od oglasise10