Cena na upit
Kupujem montažnu kuću

QR CODE
Montažne kuće
Postavljen Pre 8 godine
Pregledan 378 puta
Nema fotografije

Cena na upit
Kupujem montažnu kuću

QR CODE
Montažne kuće
Postavljen Pre 8 godine
Pregledan 378 puta
Zapamti oglas

Oglas

Zanima me ako neko prodaje montažnu kuću. Kupujem montažnu kuću do 50 kvadrata. Zanimaju me montažne kuće starijeg tipa.

Profil korisnika Kupujemprodajem.org

Kupujemprodajem.org
Kupujemprodajem.org Registrovan pre 8+ godine Poslednja poseta nalogu pre 1 godinu
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis Republika Srbija

Kontaktirate (oglašivača) Kupujemprodajem.org

  Kupujem montažnu kuću
  Cena na upit
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Dusica

  montazna kuca Pre 7 godine

  Dusica je napisao/la: Postovani, ja imam montaznu kucu na placu koji se godinama ne koristi tako da je kuca u ne bas reprezentativnom izdanju, ali ako Vama takva treba mogu je slikati i mozemo se cuti. Pozdrav iz Nisa
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Kupujemprodajem.org
  Kupujemprodajem.org
  4294967286 aktivnih oglasa
  Profesionalni oglašivač
  Registrovan pre 8+ godine
  Poslednja poseta nalogu pre 1 godinu
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Beograd, Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Cena na upit Kupujem montažnu kuću od Kupujemprodajem.org