Cena na upit
Ford Focus 1,6 Tdci

Automobili
Postavljen Pre 8 meseci
Pregledan 117 puta

Cena na upit
Ford Focus 1,6 Tdci

Automobili
Postavljen Pre 8 meseci
Pregledan 117 puta
Prati oglas

Oglas

2006  dizel


109 ks 1560 kubika


Focus u ODLICNOM stanju, jedan vlasnik u Nemačkoj sa servisnom knjizicom sa placenim racunima pre 16000 km znaci na 176000 zamenjen DPF filter, pumpa za vodu, zupcasti kais, nove zimske gume i drugo ...


- Karoserija odlicna. Auto nije lupan, sve je na mestu bez ikakvih tragova popravki. Sva stakla su originalna fabricka.


- Motor perfektan. Presao 193100 km. Kilometraza je PRAVA. Mogucnost svake provere. Veliki servis je odradjen na kilometrazi 176000 km. 


Turbina radi odlicno. Na izduvnom sistemu nema nikakvog dima. Sagorevanje savrseno. Motor radi tiho i mirno kao da je benzinac. Nema tragova ulja ni drugih


tecnosti u motornom prostoru. Motor je snage 109KS izuzetno pouzdan i stedljiv. Potrosnja goriva je izuzetno mala pri umerenoj voznji.


- Menjac je precizan i radi odlicno.


- Na trapu je takodje izuzetan. Nema nikakvog lupanja i neobicnih zvukova pri prelasku preko rupa. Auto je za svaku preporuku. Kupac ce biti prezadovoljan.


- Enterijer savrseno ocuvan. Jos bolje izgleda uzivo nego na slikama. Nema nikakvih znakova istrosenosti i pohabanosti.


- Klima je manuelna, hladi odlicno.


- Auto je zaista fantastican. Nema nikakvog ulaganja.


- Auto poseduje svu neophodnu dokumentaciju. Placeni su i carina i porez. Uradjen je AMS (uverenje o ispitivanju vozila). Garantujem regularnost.


- Kupac nema nikakvih dodatnih troskova. Ostaju samo troskovi registracije vozila.


- Dozvoljena svaka provera kod bilo kog majstora ili u ovlascenom servisu.


- Zaista je u izuzetno ocuvanom stanju i za svaku preporuku. Vredi videti!


- Mozete pozvati svakog dana od 8:00h-22:00h

Profil korisnika sasa ilic

sasa ilic
sasa ilic Registrovan pre 8+ meseci Poslednja poseta nalogu Pre 5 meseci
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis
0629630281

Kontaktirate (oglašivača) sasa ilic

  Ford Focus 1,6 Tdci - 1
  Ford Focus 1,6 Tdci
  Cena na upit
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji ć́e komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  sasa ilic
  sasa ilic
  4 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 8+ meseci
  Poslednja poseta nalogu Pre 5 meseci
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Ford Focus 1,6 Tdci Ford Focus 1,6 Tdci Ford Focus 1,6 Tdci Ford Focus 1,6 Tdci Ford Focus 1,6 Tdci Ford Focus 1,6 Tdci Ford Focus 1,6 Tdci
  Cena na upit Ford Focus 1,6 Tdci od sasa ilic