Pronađi oglas

1050.00 €
Fiat Seicento 2001 god. ( TOP – sipaj i vozi )

Automobili
Postavljen Pre 8 meseci
Pregledan 169 puta

1050.00 €
Fiat Seicento 2001 god. ( TOP – sipaj i vozi )

Automobili
Postavljen Pre 8 meseci
Pregledan 169 puta
Prati oglas

Oglas

Fiat lepo izgleda kako spolja tako i unutra sto se i na slikama vidi i jedan od lepsih u oglasima.
Radjen mu je redovno i skoro mali servis i ima dobar akumulator.
Uradjeno mu je skoro i dubinsko ciscenje unutrasnjosti a vozi se svakodnevno.
Felne i gume su zimske i odlične prednje 145/70/R13, zadnje 145/80 R13, ima i rezervni tocak u gepeku.
Muzika je digitalna Pioneer i nije fiksna nego se skida pločica.
Cena nije fiksna a zamene me zanimaju samo za fiatov program uz moju doplatu za vece pik-ap vozilo npr Doblo, Filorino i Qubo.
Svi zainteresovani mogu zvati svakim danom u intervalu od 12:00h do 18:00h, u istom intervalu se može i pogledati vozilo na Banovom brdu samo dan ranije se najaviti.
Cena: 1050 eur
0655195910

Profil korisnika ninanana

ninanana
ninanana Registrovan pre 6+ godine Poslednja poseta nalogu Pre 3 nedelje
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis
063281174

Kontaktirate (oglašivača) ninanana

  Fiat Seicento 2001 god. ( TOP – sipaj i vozi ) - 1
  Fiat Seicento 2001 god. ( TOP – sipaj i vozi )
  1050.00 €
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji ć́e komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  ninanana
  ninanana
  479 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 6+ godine
  Poslednja poseta nalogu Pre 3 nedelje
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Beograd, Beograd grad, Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Fiat Seicento 2001 god. ( TOP – sipaj i vozi ) Fiat Seicento 2001 god. ( TOP – sipaj i vozi ) Fiat Seicento 2001 god. ( TOP – sipaj i vozi ) Fiat Seicento 2001 god. ( TOP – sipaj i vozi ) Fiat Seicento 2001 god. ( TOP – sipaj i vozi ) Fiat Seicento 2001 god. ( TOP – sipaj i vozi ) Fiat Seicento 2001 god. ( TOP – sipaj i vozi )
  1050.00 € Fiat Seicento 2001 god. ( TOP – sipaj i vozi ) od ninanana