Svi oglasi

1300.00 din
Privatni casovi srpskog jezika za strance

QR CODE
Podučavanje
Postavljen pre 5 dana
Pregledan 7 puta

1300.00 din
Privatni casovi srpskog jezika za strance

QR CODE
Podučavanje
Postavljen pre 5 dana
Pregledan 7 puta
Save to favorite

Oglas

Privatni casovi srpskog jezika, namenjeni svim strancima koji zele da nauce srpski jezik.


Casovi su iz oblasti konverzacije, citanja, pisanja, prevodjenja i gramatike.


Nastava se izvodi na engleskom jeziku, radi lakseg prevazilazenja jezickih barijera, uzivo ili online, putem Skype aplikacije. U oba slucaja je materijal za poducavanje obezbedjen a ukoliko zelite i Vasa knjiga je dobrodosla. 


Sat ipo staje 1900 dinara, sat vremena 1300 a za one koje ne drzi mesto, 45 minuta je 1000 dinara.

Profil korisnika Vesna

Vesna
Vesna Registrovan pre 2+ godine Poslednja poseta nalogu pre 5 dana
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis

Kontaktirate (oglašivača) Vesna

  Privatni casovi srpskog jezika za strance - 1
  Privatni casovi srpskog jezika za strance
  1300.00 din
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Vesna
  Vesna
  15 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 2+ godine
  Poslednja poseta nalogu pre 5 dana
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Prvomajska, 11050, Zvezdara, Zvezdara, Beograd grad, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Privatni casovi srpskog jezika za strance
  1300.00 din Privatni casovi srpskog jezika za strance od Vesna