Svi oglasi

Cena na upit
Električar i elektroničar, grejanje Beograd

QR CODE
Električar-majstor za struju
Postavljen Pre 4 meseci
Pregledan 368 puta

Cena na upit
Električar i elektroničar, grejanje Beograd

QR CODE
Električar-majstor za struju
Postavljen Pre 4 meseci
Pregledan 368 puta
Zapamti oglas

Oglas

Električar, popravka kućnih uređaja, zamena i servis aparata, grejanje.


062/823-92-06


Poziv radnim danima i vikendom 10-18 h, a možete poslati SMS ili WhatsApp.


Majstor Sava Beograd

 

Zamena štek dozne, utičnice, prekidača, starih kablova. Korekcija instalacije u kući. Pronalaženje kvarova u kućnoj instalaciji, bilo elektro ili wifi, video nadzor, interfon, koaksijalnih kablova ...


Zamena prekidača, zamena utičnica, povezivanje šporeta, povezivanje aspiratora, zamena sijalice, prepravka elektro instalacije, izmeštanje struje, povezivanje bojlera na struju, povezivanje elektro kotla trofazno.


USLUŽNO ŠTELOVANJE GREJANJA U STANU I KUĆI


Ukoliko imate problem u stanu ili kući koje koriste centralno grejanje odnosno etažno grejanje, možete nas angažovati. Majstor za grejanje može otkloniti kvar a najčešće usluge koje obavljamo na terenu su:

 • Radijator uopšte ne greje
 • Radijator greje samo par rebara
 • Radijator zuji, čuje se pištanje, zvižduk iz radijatora
 • Grejanje je neujednačeno
 • Elekrični kotao ne radi - popravka kotla
 • Povezivanje elektro kotla na WiFi i mobilni telefon preko aplikacije
 • Kotao na drva ne radi kako treba
 • Kotao na drva i ugalj je začepljen, ima smole, potrebno je čišćenje
 • Pumpa za grejanje ne radi
 • Sigurnosni ventil procureo
 • Potrebno je ispuštanje vazduhga iz sistema
 • Treba mi balansiranje radijatora zarad boljeg grejanja
 • Stručni saveti za izbor grejanja: na drva, ugalj, briket, pelet, toplotna pumpa, struja, solarno grejanje, mini vetrenjača za vikendicu, podno grejanje preko ALU grejnih traka ... itd.
 • Elektrolučno zavarivanje metala, uslužno varenje, bravarski radovi, popravka ograda, kapija ... itd.
POZOVITE NAS DA REŠIMO PROBLEM ŠTO PRE !
 
Napomena: naši majstori za grejanje ne rade instalaciju grejanja već samo prepravke i servis grejnih sistema u kući i bilo kom stambenom objektu.
Kada je u pitanju grejanje na CG Gradske toplane, ipak vam predlažemo da angažujete Gradsko Stambeno jer centralno grejanje u stanu je direktno vezano na preko mini kotlarnice u podrumu zgrade na Gradsku toplanu. Mi u ovom slučaju, kada je u pitanju stan možemo jedino da uradimo balansiranje radijatora kao i ispuštanje vazduha kako bi svi radijatori ravnomerno radili-grejali.Sve to radi kvalifikovani majstori u Beogradu non-stop.


Zakazivanje dolaska majstora je često neophodno jer je deficit s vremenom naročito u centru Beograda.


Uglavnom odgovaramo na zahtev za izlazak na teren u roku od par sati.


Kvalitetna usluga koju nudimo je nešto što nas godinama unazad u Beogradu konstantno preporučuje svima koji žele brzu, kvalitetnu i ne preskupu uslugu.

Hvala na poverenju.


Tagovi: majstor beograd, majstor za elektriku, električar, majstor zagrejanje, bravar, metalac, elektronika, servis računara, poravka laptopa, poravka mikrotalasne rerne, popravka pegle

Dodatan opis

Stanje: Novo
Transakcija: Usluga

Profil korisnika halo oglasi kupujem prodajem

halo oglasi kupujem prodajem
halo oglasi kupujem prodajem Registrovan pre 6+ godine Poslednja poseta nalogu Pre 4 meseci
Opis oglašivača Besplatni mali oglasi Beograd Srbija Beograd centar, Beograd grad, Republika Srbija

Kontaktirate (oglašivača) halo oglasi kupujem prodajem

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog da bi ste kontaktirali ovog oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog oglašivača

  Komentari, iskustva, primedbe

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  halo oglasi kupujem prodajem
  halo oglasi kupujem prodajem
  15 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 6+ godine
  Poslednja poseta nalogu Pre 4 meseci
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  11000, Beograd centar, Beograd grad, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Prijavi zloupotrebu
  Morate se ulogovati da bi ste prijavili problem