Cena na upit
Šlep služba

Auto šlep službe Beograd
Postavljen Pre 2 godine
Pregledan 172 puta

Cena na upit
Šlep služba

Auto šlep službe Beograd
Postavljen Pre 2 godine
Pregledan 172 puta

OglasŠlep služba Brzo, povoljno i sigurno vršimo Šlep služba AS 011 Beograd, šlepanje svih vrsta vozila u Srbiji i inostranstvu.
POZIV NA TELEFON: 060/196-07-06
Mi smo brza, bezbedna i povoljna šlep služba koja Vam je na usluzi 24 h, 365 dana u godini. Zbog dobre pozicije, u blizini aerodroma Beograd, mozemo u najkracem roku da se pojavimo na bilo kom mestu u Beogradu ili Srbiji. Mi smo uvek tu za Vas. Kad god i gde god smo Vam potrebni.
Dakle po svim uslovima, u svako doba dana od 00-24h. Ako ste u nevolji samo nas pozovite i mi cemo stici do Vas. Šlep služba pokriva sve Beogradske opštine kao što su:


Novi Beograd, Zvezdara, Vračar, Voždovac, Zemun, Palilula, Stari Grad, Savski Venac, Čukarica, Barajevo, Grocka, Sopot, Altina, Rakovica .. itd.
KONTAKT TELEFONI ŠLEP SLUŽBE NON-STOP+381601960706+381646305959
Web sajt šlep službe:
https://www.slepsluzbaais.com
ŠLEP SLUŽBA AS BEOGRAD
Vaš prijatelj na putu u svakom trenutku !Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Kontaktirate (oglašivača) šlep služba

  Šlep služba - 1
  Šlep služba
  Cena na upit
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Komentari

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji ć́e komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču

  šlep služba
  šlep služba
  1 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Korisnik nije registrovan
  Kontakt

  Lokacija oglasa

  060/196-07-06, 060/196-07-06, 060/196-07-06, Beograd, Beogradski, Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Šlep služba Šlep služba Šlep služba Šlep služba
  Cena na upit Šlep služba od šlep služba