Besplatno
Sve za kompjuter

QR CODE
Sve za kompjuter
Postavljen Pre 11 meseci
Pregledan 375 puta

Besplatno
Sve za kompjuter

QR CODE
Sve za kompjuter
Postavljen Pre 11 meseci
Pregledan 375 puta
Zapamti oglas

Oglas

Sve za kompjuter, laptop, tablet, mobilni telefon, motori, baterije, punjači, rešavanje problema kod delova koji su teško dobavljivi.
Sve za komp


Naš servis ima sve za komp, a cena delova iz uvoza je bez provizije, plaća se samo carina.
Sve za laptop
Laptopovi se koriste puno, čak statistika kaže da je od 2015 do danas više laptopova nego desktop računara u upotrebi u  Srbiji nego što je to pokazala ranija statistika.


Pošto se laptop kvari brđe nego desktop računar, jasno je da su potrebni i rezervni delovi. Uglavnom naš servis ima sve na stanju ali postoje i specifični modeli laptopova kod kojih se kvar desi na nezgodnom mestu pa je potrebno da se delovi za popravku poručuju  - iz Kine naravno. Čeka se okvirno 30 radnih dana na deo, ali to je sasvim ok ako se laptop popravi a cena popravke bude prihvatljiva za vas kao klijenta.


Imamo sve za komp na jednom mestu. Ako vam treba matična ploča za komp ili dobra polovna grafička karta ka komp, pozovite nas. Takođe, mi radimo poporavku istih pa naši elektroničari mogu vrlo lako da vam uštede novac za kupovinu nove matične ili nova grafička kartica jer poprvaljamo sve 100% uspešno.
Servis računara
Naš servis za kompjutere se bavi popravkom računara, laptopova, mobilnih telefona, tableta, digitalnih video kamera, fotoaparata.


Takođe, naš servis za komp radi i sve komplikovane popravke na elektronici koja se koristi kod automobila (auto / putni računari), popravka dečijih automobila, zamena baterije, zamena punjača. Kod nas je lako i brzo zameniti baš sve u roku od 45 minuta do najkasnije 24 h.
Procena štete na računaru
Naš servis računara radi i sve vrste veštačenja kada se desi problem a potrebno je uverenje za ostvarivanje garancije odnosno dokaz o šteti. Procenu štete rade sertifikovani i licencirani majstori koji imaju dugogodišnje iskustvo u popravci računara, laptopova, tableta, mobilnih telefona i ostale elektronike.
Održavanje računara
Računari se koriste stalno ili povremeno ali je svakako neophodno održavanje računara kako bi uvek bili spremni da obave posao za koji su i namenjeni. Upravo zato mi uvek klijentima nagovestimo da se povremeno jave i kažu nam da li imaju neke probleme na laptopu, kompjuteru, telefonu, serveru ... kako bi smo mogli da preventivno otklonimo greške.
Proverite zašto je vaš jedini pravi partner upravo naš servis kompjutera koji ima za cilj da vam olakša put do ostvarivanja vašeg prava da sve radi perfektno !
Sve za kompjuter Beograd, Srbija


064/242-60-60


Servis računara

Dodatan opis

Stanje: Novo
Transakcija: Usluga

Kontaktirate (oglašivača) Sve za komp

  Sve za kompjuter - 1
  Sve za kompjuter
  Besplatno
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Komentari, iskustva, diskusije

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču

  Sve za komp
  Sve za komp
  1 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Korisnik nije registrovan
  Kontakt

  Lokacija oglasa

  Dimitrija Tucovića 128, 11050, Zvezdara, Beograd centar, Beograd grad, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Sve za kompjuter
  Besplatno Sve za kompjuter od Sve za komp