Pronađi oglas

7000.00 RSD
Mehanicka tastatura ARYAMAN ,nova sa garancijom

Komponente za računare
Postavljen pre 1 godinu
Pregledan 90 puta
Nema slika

7000.00 RSD
Mehanicka tastatura ARYAMAN ,nova sa garancijom

Komponente za računare
Postavljen pre 1 godinu
Pregledan 90 puta
Prati oglas

Oglas

Prodajem mehanicku tastaturu aryaman , blue switchevi, full rgb osvetljenje,nova sa garancijom jos vise od godinu i po dana,ima dodatak naslon za ruke ,takodje ima i plasticni deo za vadjenje kapica. 

Profil korisnika Svetozar

Svetozar
Svetozar Registrovan pre 1+ godina Poslednja poseta nalogu pre 1 godinu
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis
065288299
Srbija

Kontaktirate (oglašivača) Svetozar

  Mehanicka tastatura ARYAMAN ,nova sa garancijom
  7000.00 RSD
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji ć́e komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Svetozar
  Svetozar
  2 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 1+ godina
  Poslednja poseta nalogu pre 1 godinu
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Mladena Stojanovica,26, Zrenjanin, Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  7000.00 RSD Mehanicka tastatura ARYAMAN ,nova sa garancijom od Svetozar