Cena na upit
Dobar Dan

QR CODE
Restorani, brza hrana, trgovina
Postavljen Pre 1 sedmice
Pregledan 15 puta

Cena na upit
Dobar Dan

QR CODE
Restorani, brza hrana, trgovina
Postavljen Pre 1 sedmice
Pregledan 15 puta
Zapamti oglas

Oglas

Dobar dan, Rostilj," Majina Tajna" Adr. Bulevar Marsala Tolbuhina 39A Novi Beograd, radi sirenja posla potrebi su: - rostilj majstor plata 62.000 -pomocni rostilj majstor plata 55.000 -Iskustvo neophodno,ali moze i bez, ko je voljan da uci posao. Prijava,obezbedjen jedan obrok. Ukoliko je neko zainteresovan moze da pozove na broj: 062/ 1605- 581

Dodatan opis

Stanje: Opšte
Transakcija: Opšte

Profil korisnika Marina

Marina
Marina Registrovan pre 1+ sedmice Poslednja poseta nalogu Pre 1 sedmice
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis

Kontaktirate (oglašivača) Marina

  Dobar Dan - 1
  Dobar Dan
  Cena na upit
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Marina
  Marina
  2 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 1+ sedmice
  Poslednja poseta nalogu Pre 1 sedmice
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Bulevar Marsala Tolbuhina 39A, 011, Novi Beograd, Novi Beograd, Beograd grad, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Dobar Dan Dobar Dan Dobar Dan
  Cena na upit Dobar Dan od Marina