Svi oglasi

Cena na upit
Trska pletena, proizvodi od trske stukatur i trscana izolacija

QR CODE
Ostalo
Postavljen Pre 2 godine
Pregledan 731 puta

Cena na upit
Trska pletena, proizvodi od trske stukatur i trscana izolacija

QR CODE
Ostalo
Postavljen Pre 2 godine
Pregledan 731 puta
Zapamti oglas

Oglas

"Trska pletena, proizvodi od trske stukatur i trscana izolacija, idealnih za ograde i za letnikovce, kafice restorane zvucnu i termo izolaciju! Izrada suncobrana od trske! Vase resenje za hladovinu!!!


Dimenzije stukatura. 1m x 5m


1,20m x 5m 1,60m x 5m


2x5m


cena stukatura: 140 dinara m2


Dimenzije trscane izolacije


1x2m


 


Moguca dostava za vece kolicine a za manje dostava kurirskom sluzbom tel 062366924. 0616097900 0631851804


"


 

Profil korisnika oglasise

oglasise
oglasise Registrovan pre 7+ godine Poslednja poseta nalogu Pre 2 godine
Opis oglašivača Poštovani oglašivaču, vaše informacije su nepotpune (adresa, mesto, grad). Molimo vas da vaš profil kompletirate. Beograd grad, Srbija

Kontaktirate (oglašivača) oglasise

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog da bi ste kontaktirali ovog oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog oglašivača

  Komentari, iskustva, primedbe

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  oglasise
  oglasise
  521 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 7+ godine
  Poslednja poseta nalogu Pre 2 godine
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Čurug, Čurug, Južnobački okrug, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Trska pletena, proizvodi od trske stukatur i trscana izolacija Trska pletena, proizvodi od trske stukatur i trscana izolacija Trska pletena, proizvodi od trske stukatur i trscana izolacija Trska pletena, proizvodi od trske stukatur i trscana izolacija Trska pletena, proizvodi od trske stukatur i trscana izolacija Trska pletena, proizvodi od trske stukatur i trscana izolacija Trska pletena, proizvodi od trske stukatur i trscana izolacija
  Cena na upit Trska pletena, proizvodi od trske stukatur i trscana izolacija od oglasise