100.00 €
Prodaja poljoprivrednog zemljista

QR CODE
Poljoprivreda - Ostalo
Postavljen Pre 1 sedmice
Pregledan 17 puta
Nema fotografije

100.00 €
Prodaja poljoprivrednog zemljista

QR CODE
Poljoprivreda - Ostalo
Postavljen Pre 1 sedmice
Pregledan 17 puta
Zapamti oglas

Oglas

Prodajem imanje u Baru opstina Crmnica iznad naplatne Rampe Sozina. Kako dobra lokacija. 10 min. Do Mora , 30 min. Do Podgorice. 

Na imanju 3660 kvadrata ,montazna kuca 66 kvadrata . Ljetna kuhinja 14 kvadrata. 

Veliku vocnjak sa svima vockama smokvama , jabuka,kruskama maslinama . Tresnjama visnja sljivama ,japanskom jabukom  lozom kiviem , narom zinzulom orahom Basta ispod kuce oko 300 kvadrata. 

Mirno prelijepo mjesto okruzeno visokim planina i dobrim vazduhom. 

Dodatan opis

Stanje: Polovno/korišćeno
Transakcija: Prodaja

Profil korisnika Bosnjak Olivera

Bosnjak Olivera
Bosnjak Olivera Registrovan pre 1+ sedmice Poslednja poseta nalogu Pre 1 sedmice
Opis oglašivača Oglašivač nije postavio svoj opis

Kontaktirate (oglašivača) Bosnjak Olivera

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog da bi ste kontaktirali ovog oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Komentari, iskustva, primedbe

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Bosnjak Olivera
  Bosnjak Olivera
  1 aktivnih oglasa
  Kupujem prodajem online
  Registrovan pre 1+ sedmice
  Poslednja poseta nalogu Pre 1 sedmice
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Gluhi Do, Bar,Crmnica, Crna Gora

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Prijavi zloupotrebu
  Morate se ulogovati da bi ste prijavili problem