Svi oglasi

1.00 €
Iznajmljivanje i prodaja venčanica

QR CODE
Venčanice
Postavljen Pre 2 nedelje
Pregledan 31 puta

1.00 €
Iznajmljivanje i prodaja venčanica

QR CODE
Venčanice
Postavljen Pre 2 nedelje
Pregledan 31 puta
Zapamti oglas

Oglas

Iznajmljivanje i prodaja potpuno novih i samo jednom nošenih venčanica domaćih i svetskih kreatora možete pronaći baš kod nas.
WEDDING STUDIO NAJLINE
SREMSKA MITROVICA


 


Zakažite probu i iskoristite novogodišnji popust!


 


Za sve informacije kontaktirajte nas:


065/572-9-573
064/079-73-47
069/76-14-64

Dodatan opis

Stanje: Novo
Transakcija: Izdavanje/iznajmljivanje

Profil korisnika NAJLine Wedding studio

NAJLine Wedding studio
NAJLine Wedding studio Registrovan pre 2+ sedmica Poslednja poseta nalogu Pre 2 nedelje
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis

Kontaktirate (oglašivača) NAJLine Wedding studio

  Iznajmljivanje i prodaja venčanica - 1
  Iznajmljivanje i prodaja venčanica
  1.00 €
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  NAJLine Wedding studio
  NAJLine Wedding studio
  3 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 2+ sedmica
  Poslednja poseta nalogu Pre 2 nedelje
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Kamenjar, 11000, Sremska Mitrovica, Sremska Mitrovica, Sremski okrug, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Iznajmljivanje i prodaja venčanica Iznajmljivanje i prodaja venčanica Iznajmljivanje i prodaja venčanica Iznajmljivanje i prodaja venčanica Iznajmljivanje i prodaja venčanica Iznajmljivanje i prodaja venčanica Iznajmljivanje i prodaja venčanica Iznajmljivanje i prodaja venčanica Iznajmljivanje i prodaja venčanica Iznajmljivanje i prodaja venčanica Iznajmljivanje i prodaja venčanica Iznajmljivanje i prodaja venčanica
  1.00 € Iznajmljivanje i prodaja venčanica od NAJLine Wedding studio