Pronađi oglas

35000.00 €
VENUS VIVA radiofrekvencija za napredne anti age tretmane lica i tijela

Oprema za kozmetičke salone
Postavljen pre 1 godinu
Pregledan 99 puta

35000.00 €
VENUS VIVA radiofrekvencija za napredne anti age tretmane lica i tijela

Oprema za kozmetičke salone
Postavljen pre 1 godinu
Pregledan 99 puta
Prati oglas

Oglas

Vrlo napredan medicinsko estetski uređaj VENUS VIVA je izniman uređaj za regeneraciju kože, kombinira dvije vrste radiofrekvencije, najtraženijeg neinvazivnog medicinsko estetskog tretmana u svijetu. • Rezultati su dugotrajni

 • Siguran, neinvazivan i pogodan za sve tipove kože.

 • Tretmani su bez lokalne anestezije

 • Prenosiv i jednostavan za korištenje


Venus Viva KORISTI 2 TEHNOLOGIJE: bipolarnu RF za neinvazivni lifting kože lica i tijela i frakcioniranu RF za ozbiljne anti aging tretmane lica i tijela, uklanjanje pore, kože nakon akni, strija nakon poroda. Tretman kombiniramo sa unošenjem razčitih hijaluronskih i vitaminskih koktela. Uklanja bore, pore, pigmentacije, strije, kožu od akni. 


Uređaj je namjenjen za medicinsko estetske centre koji žele ponuditi sigurne, medicinske i učikovite tretmane lica i tijela kod kojih se vidi razlika. Izraelska tehnologija, vrlo popularna u svijetu, posebno SAD. 

Uređaj se nalazi u medicinskoj ustanovi koja posluje više od 24. godine. Osim rada s uređajem, prenijet ćemo vam naše iskustvo, naš know how i anti aging tajne kako biste imali tretmane s najboljim učinkom.  


Ostvaruje impresivne rezultate u tretmanima lica i vrata: • Zatezanje opuštene kože

 • Smanjena vidljivost pora

 • Ujednačenje tena i teksture kože

 • Kontrola pigmentacijskih lezija

 • Smanjenje pojave “rozacee”

 • Smanjenje finih i dubokih bora

 • Redukcija ožiljaka od akni

 • Korekcija linije vrata za mlađi izgled kože

 • Obnavlja osetljivu kožu oko očiju

 • Uklanja podočnjake

 • Dugoročna stimulacija kolagena

Profil korisnika Sanja

Sanja
Sanja Registrovan pre 1+ godina Poslednja poseta nalogu pre 1 godinu
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis
+385993566777

Kontaktirate (oglašivača) Sanja

  VENUS VIVA radiofrekvencija za napredne anti age tretmane lica i tijela - 1
  VENUS VIVA radiofrekvencija za napredne anti age tretmane lica i tijela
  35000.00 €
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji ć́e komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Sanja
  Sanja
  8 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 1+ godina
  Poslednja poseta nalogu pre 1 godinu
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  VENUS VIVA radiofrekvencija za napredne anti age tretmane lica i tijela VENUS VIVA radiofrekvencija za napredne anti age tretmane lica i tijela VENUS VIVA radiofrekvencija za napredne anti age tretmane lica i tijela VENUS VIVA radiofrekvencija za napredne anti age tretmane lica i tijela
  35000.00 € VENUS VIVA radiofrekvencija za napredne anti age tretmane lica i tijela od Sanja