400.00 €
Nameštaj za butik police izlog hitni

Nameštaj za kancelariju
Postavljen Pre 2 nedelje
Pregledan 21 puta

400.00 €
Nameštaj za butik police izlog hitni

Nameštaj za kancelariju
Postavljen Pre 2 nedelje
Pregledan 21 puta
Prati oglas

Oglas

Na prodaju polovne ali faktički nove police za butik, korišćene su manje od mesec dana. Cena je 400e nalaze se u Užicu prodaju se zbog zatvaranja butika. Uz police ide i izlog. 


HITNO HITNO


0621073051 kontakt br Nina

Dodatan opis

Stanje: Polovno/korišćeno
Transakcija: Prodaja

Profil korisnika Nina

Nina
Nina Registrovan pre 2+ sedmica Poslednja poseta nalogu Pre 2 nedelje
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis
0621073051

Kontaktirate (oglašivača) Nina

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog da bi ste kontaktirali ovog oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Nina
  Nina
  2 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 2+ sedmica
  Poslednja poseta nalogu Pre 2 nedelje
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Petra Ćelovića 22, 31100, Centar, Užice, Zlatiborski okrug, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Nameštaj za butik police izlog hitni Nameštaj za butik police izlog hitni Nameštaj za butik police izlog hitni
  400.00 € Nameštaj za butik police izlog hitni od Nina