Cena na upit
Izrada kuhinje po meri

QR CODE
Kuhinje | Kuhinjski elementi
Postavljen pre 1 godinu
Pregledan 673 puta

Cena na upit
Izrada kuhinje po meri

QR CODE
Kuhinje | Kuhinjski elementi
Postavljen pre 1 godinu
Pregledan 673 puta
Zapamti oglas

Oglas

Izrada kuhinja, kuhinjskih elemenata od medijapana i ostalih materijala po meri i želji kupca.

Kuhinja po meri je od sada dostupna vrlo lako !

Mi imamo dugogodišnje iskustvo u kreiranju, dizajniranju i izradi kuhinje svih dimenzija. Ugradni elementi i dodaci za kuhinju se rade po meri a standardna dimenzija kuhinje koje imamo na stanju su 2 m. Na nekim priloženim slikama možete videti primere konkretno kako to izgleda uživo ... a mi imamo preko 200 modela i još više plus na vaš zahtev ako treba.

Mogućnost slanja kuhinje u rasklopljenom stanju na adresu poručioca isključivo na teritoriji Beograda.

Mogućnost montaže kuhinje na licu mesta na teritoriji grada Beograda.

Stručna pomoć kod samostalne montaže.


Veliki izbor boja i dezena kao i vrste materijala od koga se prave kuhinje.


Rezervacije izrade kuhinje pozivom na broj telefona.


Pozovite nas da se dogovorimo.


0613173681 

Dodatan opis

Stanje: Novo
Transakcija: Prodaja

Kontaktirate (oglašivača) Dacha

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog da bi ste kontaktirali ovog oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Komentari, iskustva, primedbe

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču

  Dacha
  Dacha
  1 aktivnih oglasa
  Kupujem prodajem online
  Korisnik nije registrovan
  Kontakt

  Lokacija oglasa

  11000, Beograd centar, Beograd grad, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Prijavi zloupotrebu
  Morate se ulogovati da bi ste prijavili problem