300.00 €
Simpo garnitura

QR CODE
Dvosedi | Trosedi | Fotelje | Kauči
Postavljen Pre 1 sedmice
Pregledan 74 puta

300.00 €
Simpo garnitura

QR CODE
Dvosedi | Trosedi | Fotelje | Kauči
Postavljen Pre 1 sedmice
Pregledan 74 puta
Zapamti oglas

Oglas

Simpo garnitura 


Garnitura se sastoji iz 5 delova (trosed, 2 fotelje, ugao i tabure)


Trosed i fotelje se razvlace  pa se mogu koristit za spavanje i imaju prostor za odlaganje poosteljine 


Namestaj je jako malo koriscen i svi delovi su funkcionalni i u postojecem stanju, bez restauracije mogu nastaviti da se koriste i za sedenje i za spavanje.


 


Odlican komad za restauraciju.


 


Moguca prodaja i po komadu 


Tabure 50e


Ugao 100 e


Foteljae po 50e


Trosed 100e


 


U slucaju da je kontakt nedostupan, poslati poruku.


 


 


 


 

Dodatan opis

Stanje: Polovno/korišćeno
Transakcija: Prodaja

Profil korisnika Mika

Mika
Mika Registrovan pre 1+ sedmice Poslednja poseta nalogu Pre 1 sedmice
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis

Kontaktirate (oglašivača) Mika

  Simpo garnitura - 1
  Simpo garnitura
  300.00 €
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Mika
  Mika
  2 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 1+ sedmice
  Poslednja poseta nalogu Pre 1 sedmice
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  31000, Užice, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Simpo garnitura Simpo garnitura
  300.00 € Simpo garnitura od Mika