350.00 €
Kožni trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja

QR CODE
Dvosedi | Trosedi | Fotelje | Kauči
Postavljen Pre 2 meseci
Pregledan 202 puta

350.00 €
Kožni trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja

QR CODE
Dvosedi | Trosedi | Fotelje | Kauči
Postavljen Pre 2 meseci
Pregledan 202 puta
Zapamti oglas

Oglas

Prodajem kožni trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelju.


Proizvod Simpo.


Sitna oštećenja su prikazana na slikama.

Dodatan opis

Stanje: Polovno/korišćeno
Transakcija: Prodaja

Profil korisnika Dušan Salamić

Dušan Salamić
Dušan Salamić Registrovan pre 2+ meseci Poslednja poseta nalogu Pre 2 meseci
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis

Kontaktirate (oglašivača) Dušan Salamić

  Kožni trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja - 1
  Kožni trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja
  350.00 €
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Dušan Salamić
  Dušan Salamić
  2 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 2+ meseci
  Poslednja poseta nalogu Pre 2 meseci
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Bukovac, Novi Sad, Južnobački okrug, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Kožni trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja Kožni trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja Kožni trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja Kožni trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja Kožni trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja Kožni trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja Kožni trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja
  350.00 € Kožni trosed sa mehanizmom, dvosed i fotelja od Dušan Salamić