4000.00 €
Leica GS 15

Mašine i alati
Postavljen pre 3 dana
Pregledan 5 puta

4000.00 €
Leica GS 15

Mašine i alati
Postavljen pre 3 dana
Pregledan 5 puta
Prati oglas

Oglas

Leica GS15 i kontroler CS 10 , GPS, GALILEO, GLONASS  Premium klasa Lajke. Radi kao BAZA- i kao ROVER. Konfigurisana kao ROVER sa karticom Telenora u pretplati 2 godine -dakle u radu je. Ima osnovne aplikacije . Beskompromisan izbor. Kontroler je CS10 . Nivo očuvanosti je 9/10. Kupljen je kao repariran u Lajki -Berlin , dakle oni su ga doveli do početnog funkcionalnog stanja. Jezik Windows-a je Nemački a kontroler je prebačen na engleski. Kakvu god da imate dilemu , dođite i pogledajte instrument. 

Dodatan opis

Stanje: Polovno/korišćeno

Profil korisnika Dragan Kalezić

Dragan Kalezić
Dragan Kalezić Registrovan pre 3+ dana Poslednja poseta nalogu pre 3 dana
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis
+38710648322125

Kontaktirate (oglašivača) Dragan Kalezić

  Morate se prijaviti ili registrovati novi nalog da bi ste kontaktirali oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji ć́e komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Dragan Kalezić
  Dragan Kalezić
  2 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 3+ dana
  Poslednja poseta nalogu pre 3 dana
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Severna Makedonija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Leica GS 15 Leica GS 15 Leica GS 15 Leica GS 15 Leica GS 15
  4000.00 € Leica GS 15 od Dragan Kalezić