Cena na upit
Pomeranac Pomeranski špic štenci

QR CODE
Prodaja pasa
Postavljen Pre 1 sedmice
Pregledan 13 puta

Cena na upit
Pomeranac Pomeranski špic štenci

QR CODE
Prodaja pasa
Postavljen Pre 1 sedmice
Pregledan 13 puta
Zapamti oglas

Oglas

Odgajivačnica PANDA STAR ima u ponudi štenci pomeranca vrhunskog porekla, sa FCI rodovnikom.Dostupni su štenci oba pola.

Roditelji su višestruki šampioni, potomci svetskih i evropskih prvaka.https://youtu.be/9c7WoDIb0JI

https://youtu.be/pHrWRTzA9GI

Cena je razlicita za svako štene!

Ukoliko želite saznati nešto više o samoj rasi, ili možda želite kupiti štene slobodno nas kontaktirajte.
Kontakt telefon: +381600772044

Dodatan opis

Transakcija: Prodaja

Profil korisnika Uslužno oglašavanje

Uslužno oglašavanje
Uslužno oglašavanje Registrovan pre 10+ meseci Poslednja poseta nalogu Pre 1 sat
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis Republika Srbija

Kontaktirate (oglašivača) Uslužno oglašavanje

  Pomeranac Pomeranski špic štenci - 1
  Pomeranac Pomeranski špic štenci
  Cena na upit
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Uslužno oglašavanje
  Uslužno oglašavanje
  430 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 10+ meseci
  Poslednja poseta nalogu Pre 1 sat
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Pomeranac Pomeranski špic štenci Pomeranac Pomeranski špic štenci Pomeranac Pomeranski špic štenci Pomeranac Pomeranski špic štenci Pomeranac Pomeranski špic štenci Pomeranac Pomeranski špic štenci Pomeranac Pomeranski špic štenci Pomeranac Pomeranski špic štenci Pomeranac Pomeranski špic štenci Pomeranac Pomeranski špic štenci
  Cena na upit Pomeranac Pomeranski špic štenci od Uslužno oglašavanje