Svi oglasi

Cena na upit
Odgajivačnica bullmastiff-a "Home of Guardians"

QR CODE
Prodaja pasa
Postavljen pre 1 mesec
Pregledan 20 puta

Cena na upit
Odgajivačnica bullmastiff-a "Home of Guardians"

QR CODE
Prodaja pasa
Postavljen pre 1 mesec
Pregledan 20 puta
Zapamti oglas

Oglas

"Odgajivačnica bullmastiff-a ""Home of Guardians"" nudi na prodaju vrhunsku izložbenu štenad, potomke najpoznatijih evropskih pasa. Ukoliko zelite porodičnog psa, privrženog porodici i pouzdanog čuvara Vašeg doma, bullmastiff je pravi izbor!


 


Naš rad možete pratiti na facebook stranici: Home of Guardians Bullmastiff Kennel


 


Sajtu: www.homeofguardians.com


 


Kao i na instagram profilu: home.of.guardians.bullmastiffs


 


Za sve dodatne informacije o rasi i našim psima kontaktirajte nas na:


 


email: milosevicn@yahoo.com


 


ili na telefon: +381 64 03 62 883"


 

Profil korisnika oglasise10

oglasise10
oglasise10 Registrovan pre 10+ meseci Poslednja poseta nalogu pre 4 dana
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis

Kontaktirate (oglašivača) oglasise10

  Odgajivačnica bullmastiff-a "Home of Guardians" - 1
  Odgajivačnica bullmastiff-a "Home of Guardians"
  Cena na upit
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  oglasise10
  oglasise10
  178 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 10+ meseci
  Poslednja poseta nalogu pre 4 dana
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Niš, Nišavski okrug, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Odgajivačnica bullmastiff-a "Home of Guardians" Odgajivačnica bullmastiff-a "Home of Guardians" Odgajivačnica bullmastiff-a "Home of Guardians" Odgajivačnica bullmastiff-a "Home of Guardians" Odgajivačnica bullmastiff-a "Home of Guardians" Odgajivačnica bullmastiff-a "Home of Guardians"
  Cena na upit Odgajivačnica bullmastiff-a "Home of Guardians" od oglasise10