Cena na upit
American pocket bully

QR CODE
Prodaja pasa
Postavljen pre 1 mesec
Pregledan 27 puta

Cena na upit
American pocket bully

QR CODE
Prodaja pasa
Postavljen pre 1 mesec
Pregledan 27 puta
Zapamti oglas

Oglas

Bari Bullys Vam predstavlja 4 muska steneta American Pocket Bully-a najboljnih svetskih krvnih linija. 
Otac stenaca Big Dogs Romania Mr. Koi je iz jedne od najboljih svetskih odgajivacnica ove rase - Big Dogs Romania kennel. 

Stenci su unuci INW GrCh Rocko-Mania koji je osvojio sve sto je moglo da se osvoji u svetu i jedan je od najpoznatijih i najboljih primeraka ove rase. 

Stenci pored INW GrCh Rocko-Mania u svom rodovniku poseduju: 
1x Ch Muscletones Magoo 
5x Ch Vipeons Gran Dali
1x DCF Hazard 
Stenci su izvanrednog karaktera i izgleda. Cisceni od parazita i vakcinisani. Idu sa ili bez ABKC papira. 

Za vise informacija i slika mozete nas kontaktirati i na IG i FB

IG: https://instagram.com/bari_bullys?igshid=YTY2NzY3YTc=
FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100085171256952&mibextid=LQQJ4d

Profil korisnika Luka

Luka
Luka Registrovan pre 1+ mesec Poslednja poseta nalogu pre 1 mesec
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis

Kontaktirate (oglašivača) Luka

  American pocket bully - 1
  American pocket bully
  Cena na upit
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Luka
  Luka
  3 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 1+ mesec
  Poslednja poseta nalogu pre 1 mesec
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Niš, Nišavski okrug, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  American pocket bully American pocket bully American pocket bully American pocket bully American pocket bully American pocket bully American pocket bully American pocket bully American pocket bully American pocket bully American pocket bully American pocket bully American pocket bully American pocket bully American pocket bully
  Cena na upit American pocket bully od Luka