1.00 €
BALONI ZARKOVO

QR CODE
Ukrasi i ukrasni dodaci
Postavljen Pre 8 meseci
Pregledan 119 puta

1.00 €
BALONI ZARKOVO

QR CODE
Ukrasi i ukrasni dodaci
Postavljen Pre 8 meseci
Pregledan 119 puta
Zapamti oglas

Oglas

BALONI ZARKOVO


Tu smo da svaku Vašu proslavu i bitan datum ulepšamo

• Kružne i polukružne manje i veće konstrukcije
• Personalizovana štampa na balonima
• Sve vrste balona - lateks, hrom, helijumski, brojevi svih veličina i boja, štampani i licencirani baloni omiljenih junaka filmova ili crtaća Vaših mališana
• Bubble baloni u koja stavljamo i cveće
• ONE postolje za slatki sto za proslavu prvog rodjendana


TU SMO ZA VAS!Za sve informacije : 063/8212252

Dodatan opis

Stanje: Novo
Transakcija: Prodaja

Profil korisnika dir.wienna

dir.wienna
dir.wienna Registrovan pre 8+ godine Poslednja poseta nalogu Pre 8 meseci
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis

Kontaktirate (oglašivača) dir.wienna

  BALONI ZARKOVO - 1
  BALONI ZARKOVO
  1.00 €
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  dir.wienna
  dir.wienna
  60 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 8+ godine
  Poslednja poseta nalogu Pre 8 meseci
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  ZARKOVO, 11000, Beograd, Čukarica, Beograd grad, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  BALONI ZARKOVO BALONI ZARKOVO BALONI ZARKOVO BALONI ZARKOVO BALONI ZARKOVO BALONI ZARKOVO
  1.00 € BALONI ZARKOVO od dir.wienna