Svi oglasi

Cena na upit
Kako da kupim i prodam - Pitanja i odgovori

QR CODE
Kupujem Prodajem Sajt
Postavljen Pre 8 godine
Pregledan 5256 puta
Nema fotografije

Cena na upit
Kako da kupim i prodam - Pitanja i odgovori

QR CODE
Kupujem Prodajem Sajt
Postavljen Pre 8 godine
Pregledan 5256 puta
Zapamti oglas

Oglas

Kupovina i prodaja


Kako da kupujem i prodajem na sajtu kupujemprodajem.org ?


Da li trebam da kontaktiram lično oglašavača ili da se registrujem i postavim svoj oglas da ja kupujem nešto na kupujem prodajem.org ?


Recimo, želim da kupim patike Nike Street pana, i nigde ne mogu naći u Srbiji. Koja je procedura za kupovinu ?


Sva pitanja i odgovori nalaze se u rubrici "uputstvo za dodavanje oglasa" koja se nalazi na dnu sajta. Ostala pitanja i odgovore mozete pronaci na blogu ili direktno na stranici sa oglasima nakon besplatne registracije naloga.


Kupujem prodajem podrska ce vam izaci u susret sto je pre moguce.
Napominjemo da su oglasi kupi i prodaj online za celu Srbiju i sve zemlje bivše EX-YU. Ukoliko nema regiona, slobodno upisite mesto odakle postavljate vaš oglas i isti će biti objavljen. Ako ne popunite potrebna polja sa ličnim podacima, najverovatnije vaš oglas neće biti uopšte razmatran.Dodatan opis

Stanje: Opšte
Transakcija: Opšte

Profil korisnika Kupujemprodajem.org

Kupujemprodajem.org
Kupujemprodajem.org Registrovan pre 9+ godine Poslednja poseta nalogu pre 1 godinu
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis Republika Srbija

Kontaktirate (oglašivača) Kupujemprodajem.org

  Kako da kupim i prodam - Pitanja i odgovori
  Cena na upit
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari, iskustva, diskusije

  Kupujemprodajem.org

  Kako da kupujem Pre 8 godine

  Kupujemprodajem.org je napisao/la: Ako kupujete, morate kontaktirati oglašavača na email. Za kontakt vam nije potrebna registracija ali za sve ostalo jeste. Recimo, ako želite da dodate oglas: "kupujem patike Nike" ... pošto ste već registrovani član, samo izaberite kategoriju i dodajte besplatno svoj oglas da kupujete patike. Ako vam treba pomoć oko kupovine, kontaktirajte nas.
  Larisa

  Kupujem na limundo Pre 8 godine

  Larisa je napisao/la: Meni je jako komplikovano evo recimo na Limundo da kupujem jer ja taman izaberem neku cenu i onda ponude više ne važe, i ja uzalud pokušavam da kupim kad cena nije ta. Ovde na sajtu takodje nikako da ukapiram kako da kupim jer na profilu nemam opciju da šaljem mejl.
  Kupujem Prodajem

  Kako da kupujem Pre 8 godine

  Kupujem Prodajem je napisao/la: Poštovana Larisa i svi ostali članovi, ovo su pitanja koja su već dobila odgovor na dnu sajta u delu "Uputstvo za dodavanje oglasa". Kako da kupujem ili kako da prodajem ? Svejedno, na sva pitanja već imate odgovor. Postoje dve grupe: oglašavači, oni koji su oglasili nešto i posetioci, potencijalni kupci ili prodavci ... Dogovor i odnos između je definisan lično, na email, telefon i kontakt kako zahteva oglašavač. Morate direktno da stupite u kontakt sa oglašavačem. Svako dobro.
  Kupomanka

  Kako kupiti Pre 8 godine

  Kupomanka je napisao/la: Ja kupujem bez problema - pozovem broj iz oglasa, ako se niko ne javlja pošaljem ili sms ili email pa nekako se dogovorimo - pronađemo. Preporučujem da kada kupujete detaljno pregledate oglas, slike, podatke, datum oglasa - zato što su mnogi oglasi završeni ... pa tek onda zovete.
  kupujem prodajem

  kupujem prodajem Pre 8 godine

  kupujem prodajem je napisao/la: Sve detalje u vezi kupovine i prodaje dogovarate sa oglašavačima. Ko prodaje mora da ostavi podatke kako bi kupac mogao da kontaktira. Isto važi i za kupovinu. Ako kupujete nešto, potrebno je da ostavite realne podatke po želji kako bi vam se prodavac javio na oglas.
  Gordana

  Postavljanje oglasa Pre 7 godine

  Gordana je napisao/la: Poštovani,
  pokušavam da postavim oglas, ali ne mogu da ubacim slike koje želim. Do sada mi to nije bio problem, jer sam postavljala i ranije. Da li mi možete pomoći gde je nastao problem?
  Kupujem Prodajem

  Postavljanje oglasa Pre 7 godine

  Kupujem Prodajem je napisao/la: Postovana Gordana, za postavljanje oglasa na kupujem prodajem.org je vazno da slike ne mogu biti vece od 4 mb. To znaci da ih je potrebno smanjiti kako bi bile ubacene. Ako ne uspete da ni tada postavite vas oglas, napisite ovde komentar ili nas kontaktirajte i tehnicka podrska ce resiti taj problem.
  Inace, kupujemprodajem.org nema vise nikakvih limita za oglase.Pozdrav
  nisakuv

  Brisanje oglasa posle prodaje oglasenog predmeta Pre 6 godine

  nisakuv je napisao/la: Poštovani,
  Molim Vas da me instruirate kako da obrišem oglase poslije prodaje kako me kupci bespotrebno ne bi pozivali!Pokusavao sam sve ali nikako da nadjem odgovarajući alat i realizujem brisanje!
  Pozdrav Vukasin Bestic
  Kupujem prodajem

  Kupujem prodajem Pre 6 godine

  Kupujem prodajem je napisao/la: Postovani, navedite nam ovde ID vaseg oglasa kako bi smo proverili zasto ne mozete da ga izbrisete. Alati za brisanje, aktiviranje i deaktiviranje oglasa su vam dostupni na vasem nalogu.

  Administracija
  Slavica Kostic

  broj telefona oglasivaca Pre 5 godine

  Slavica Kostic je napisao/la: Dogovorila sam kupovinu polovne kozne garniture posle mog puta sa gdj.Tanjom iz Valjeva.Kada sam se vratila s puta ,vidim da je gdja.Tanja oglas skinula zbog dogovorene prodaje samnom,ali ja sada nikako nemogu da nadjem njen broj telefona kako bi obavile kupoprodaju .Molim za pomoc Srdacan pozdrav Slavica Kostic
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Kupujemprodajem.org
  Kupujemprodajem.org
  4294967285 aktivnih oglasa
  Profesionalni oglašivač
  Registrovan pre 9+ godine
  Poslednja poseta nalogu pre 1 godinu
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  11050, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje na balkanu. Brzo i lako prodajte sve što vam ne treba i kupite potrebno. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, obavite deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašivaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašivačima koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno blikiran pristup portalu. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašivača na zahtev registrovanog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "KupujemProdajem.org Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Cena na upit Kako da kupim i prodam - Pitanja i odgovori od Kupujemprodajem.org