Pronađi oglas

Cena na upit
Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove.

Komponente za računare
Postavljen Pre 2 godine
Pregledan 91 puta

Cena na upit
Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove.

Komponente za računare
Postavljen Pre 2 godine
Pregledan 91 puta
Prati oglas

Oglas

Veliki izbor novi tastatura za sve modele Acer laptopova.

Nove zamenske kvalitetne Tastature za Laptop: Acer,
Garancija kvaliteta i ispravnosti 100%,
Isporuka na vašu adersu,
Pisana garancija 12 meseci.

Kvalitet bez kompromisa, zamenske Tastature za laptopove
izrađene po najvišim svetskim standardima kvaliteta.

US raspored tastera(QWERTY)

Za kompletan spisak i cenu pogledajte na sajtu:
https://laptopbgd.com/tastatureacer

Kontakt telefon: 062/97-61-810

Profil korisnika Rale

Rale
Rale Registrovan pre 6+ godine Poslednja poseta nalogu Pre 2 godine
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis
0629761810
Kneza Milosa, Srbija

Kontaktirate (oglašivača) Rale

  Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove. - 1
  Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove.
  Cena na upit
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji ć́e komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Rale
  Rale
  18 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 6+ godine
  Poslednja poseta nalogu Pre 2 godine
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Kneza Milosa, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove. Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove. Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove. Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove. Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove. Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove. Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove. Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove. Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove. Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove.
  Cena na upit Nove kvalitetne zamenske tastatura za Acer laptopove. od Rale