Pronađi oglas

125000.00 €
Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv

Prodaja stanova
Postavljen pre 1 mesec
Pregledan 197 puta

125000.00 €
Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv

Prodaja stanova
Postavljen pre 1 mesec
Pregledan 197 puta
Prati oglas

Oglas

 


Prodaje se stan u stambenoj zgradi u ulici Marka Oreškovića, odmah ispod Đeram pijace, nekih 50 m od Bulevara Kralja Aleksandra i blizu tramvajske stanice 5, 6, 7,14.


 


Stan je orijentisan tako da se do njega brzo stiže liftom na prvom spratu. Površina stana je 53 kvadrata plus 4.5 kvadrata terasa koja gleda na dvorišni deo a ne na ulicu. Sasvim je komotna da može da se i zatvori i na taj način proširi stan ili kreira manji PC studio - kome treba.


 


U stanu je parket u odličnom stanju svuda, na terasi je keramika kao i u kupatilu. Stan u izvornom stanju je spreman i za svaku vrstu prepravke kome je neophodno ali je trenutno u 100% funkcionalnom stanju i odmah useljiv.


 


Napomena: Grejanje je CG ali je i podno, što puno znači kad je jača zima. Klima je ispravna, uvek redovno servisirana. Interfon, otvaranje ulaznih vrata od zgrade na ključ+kod/tag, prilaz zgradi je direktno sa ulice.


 


PVC stolarija odlično dihtuje. Dvorišni deo je veliki i odatle dovoljno svetla ulazi u stan tokom celog dana.


 


 

Dodatan opis

Stanje: Opšte
Transakcija: Opšte

Profil korisnika ivancica

ivancica
ivancica Registrovan pre 3+ godine Poslednja poseta nalogu Pre 3 godine
Opis oglašivača Prodaja stana Zvezdara
0646402267
Beograd grad, Srbija

Kontaktirate (oglašivača) ivancica

  Morate se prijaviti ili registrovati novi nalog da bi ste kontaktirali oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji ć́e komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  ivancica
  ivancica
  8 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 3+ godine
  Poslednja poseta nalogu Pre 3 godine
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Marka Oreškovića, 11050, 0646402267, Beograd centar, Beograd grad, Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv
  125000.00 € Stan na Zvezdari kod Đeram pijace odmah useljiv od ivancica