Cena na upit
Vila Olga

Prodaja kuće
Postavljen Pre 2 godine
Pregledan 1812 puta

Cena na upit
Vila Olga

Prodaja kuće
Postavljen Pre 2 godine
Pregledan 1812 puta
Prati oglas

Oglas

Kraljevo,Kraljevo okolina,Dedevci


Prodajem kompletno seosko domaćinstvo na 14 km od centra Kraljeva,Dedevci.


Kuća novogradnja P+1 na sprat sa objektima pod krovom 100m2 po projektu arhitekte,kompletno nameštena,funkcionalna,bez ulaganja.Nova stolarija sa vakumskim staklima,sigurnosna vrata sa kodiranim ključem,interfon,video nadzor.Objekat je izolovan i sa sopstvenim grejanjem.


Stara kuća 60m2 ,više namenska.


Letnja kuhinja 20m2 ,kompletno oprenljena belom tehnikom.


Nadkriveni trem,doksat oko 100m2


Poljoprivredno zemljište kategorisano oko jedan hektar u radnom stanju.Voćnjaci+pripremljena obradiva površina za kulture po želji + zabran sa mešovitom šumom.


Imanje pod voćem,postavljeno idealno uz asfaltni put 150m radi lakog pristupa mehanizacije.Neposredna blizina otkupnih hladnjača za izvoz u Rusiju.Redovan godićnji prihod od voća.Ispunjeni svi uslovi za dobijanje finansiskih podsticajnih sredstava.


Gradsko ulično svetlo.Redovan gradski autobus,linija 14.Blizina osnovne škole


Kompletno čisti papiri.Knjižni vlasnik 1/1


0656894792

Profil korisnika Olga

Olga
Olga Registrovan pre 2+ godine Poslednja poseta nalogu Pre 2 godine
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis
0656894792

Kontaktirate (oglašivača) Olga

  Morate se prijaviti ili registrovati novi nalog da bi ste kontaktirali oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji ć́e komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Olga
  Olga
  2 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 2+ godine
  Poslednja poseta nalogu Pre 2 godine
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Dedevci Bb, Kraljevo,Kraljevo okolina, Raški okrug, Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Vila Olga Vila Olga Vila Olga Vila Olga Vila Olga Vila Olga Vila Olga
  Cena na upit Vila Olga od Olga