40000.00 €
LUX kuca 160m2 i 6a placa,HITNO

Prodaja kuće
Postavljen pre 1 godinu
Pregledan 233 puta

40000.00 €
LUX kuca 160m2 i 6a placa,HITNO

Prodaja kuće
Postavljen pre 1 godinu
Pregledan 233 puta
Prati oglas

Oglas

HITNO se prodaje kuća u Vrnjačkoj Banji.Kuća je useljiva, površine 160m2 i 6 ari placa.
Do kuće vodi asfaltni put, kanalizacija, vodovod, struja. 
Uknjžena, legalizacija završena.

Kuća je na dva sprata i mogu se koristiti kao zasebni stanovi.
Dva kupatila i 6 soba.
Podrum.

Cena nije fiksna.
0646339716

Profil korisnika snezaoglasi

snezaoglasi
snezaoglasi Registrovan pre 6+ godine Poslednja poseta nalogu Pre 4 meseci
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis Srbija

Kontaktirate (oglašivača) snezaoglasi

  Morate se prijaviti ili registrovati novi nalog da bi ste kontaktirali oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji ć́e komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  snezaoglasi
  snezaoglasi
  3604 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 6+ godine
  Poslednja poseta nalogu Pre 4 meseci
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Vrnjačka Banja, Raški okrug, Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  LUX kuca 160m2 i 6a placa,HITNO LUX kuca 160m2 i 6a placa,HITNO LUX kuca 160m2 i 6a placa,HITNO LUX kuca 160m2 i 6a placa,HITNO LUX kuca 160m2 i 6a placa,HITNO LUX kuca 160m2 i 6a placa,HITNO LUX kuca 160m2 i 6a placa,HITNO LUX kuca 160m2 i 6a placa,HITNO
  40000.00 € LUX kuca 160m2 i 6a placa,HITNO od snezaoglasi