Cena na upit
Izdajem lokal

Lokali - izdavanje lokala
Postavljen Pre 1 sedmice
Pregledan 16 puta

Cena na upit
Izdajem lokal

Lokali - izdavanje lokala
Postavljen Pre 1 sedmice
Pregledan 16 puta
Prati oglas

Oglas

IZDAJEM LOKAL 70 METARA KVADRATNIH. NALAZI SE NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI PREKO PUTA YUSK-A, TEHNOMEDIA I TRIO U ULICI DR. DRAGIŠE MIŠOVIĆA BROJ 179 U ČAČKU. LOKAL JE SLOBODAN OD 01. FEBRUARA 2022. GODINE. ZA SVE BLIŽE INFORMACIJE ZVATI NA TELEFON 062/210-874 SLOBODAN.

Dodatan opis

Stanje: Opšte
Transakcija: Izdavanje/iznajmljivanje
Pošalji porukuSamo za ulogovane korisnike

Detaljniji podaci o nekretnini

TipIzdavanje nekretnine
Broj soba0
Broj kupatila0
StatusDobro stanje
Kvadratura m²70
Bruto kvadratura m²0
Broj spratova0
Broj spratova0

Profil korisnika Slobodan Jakšić

Slobodan Jakšić
Slobodan Jakšić Registrovan pre 1+ mesec Poslednja poseta nalogu 1 dana
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis
0692100874

Kontaktirate (oglašivača) Slobodan Jakšić

  Morate se ulogovati ili registrovati nalog da bi ste kontaktirali ovog oglašivača.
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Komentari, iskustva, diskusije

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji će komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  Slobodan Jakšić
  Slobodan Jakšić
  1 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 1+ mesec
  Poslednja poseta nalogu 1 dana
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Dr. Dragiše Mišovića 179, 32000, Čačak, Čačak, Moravički okrug, Republika Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Izdajem lokal Izdajem lokal Izdajem lokal Izdajem lokal Izdajem lokal Izdajem lokal Izdajem lokal Izdajem lokal
  Cena na upit Izdajem lokal od Slobodan Jakšić