Detalji o oglašivaču

Vanja
Vanja
2 aktivnih oglasa
Standardni oglašivač
Registrovan pre 5+ meseci
Poslednja poseta nalogu Pre 5 meseci
Kontakt Svi oglasi

Lokacija

Nepoznata lokacija

Kontaktirajte Vanja

  Vanja
  Vanja
  Poslednja poseta nalogu Pre 5 meseci
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.

  Podelite vaš profil

  Oglasi korisnika"Vanja"

  Stokke decija kolica
  Pre 5 meseci
  290.00 €
  Stokke decija kolica
  Novi Sad, RS
  Kolica
  Pre 5 meseci
  Prodajem Stokke kolica model V4,kolica su skroz ispravna i ocuvana , 2 u 1 , kolica se koriste od bebinog rodjenna crvene su boje  Sve informacije na telefon 064/2114412- Vanja
  Lokacija: Novi Sad, Južnobački okrug, RS
  290.00 €
  124 puta pogledano
  Dodato Pre 5 meseci