4700.00 €
Renault Scenic 3

Automobili
Postavljen Pre 8 meseci
Pregledan 197 puta

4700.00 €
Renault Scenic 3

Automobili
Postavljen Pre 8 meseci
Pregledan 197 puta
Prati oglas

Oglas

PRODAJEM RENAULT SCENIC treće generacije, SMANJENA CENA, auto vozen tri/cetiri puta godisnje, jer zivim u inostranstvu, tu sam jos do polovine decembra.

Auto je sa najjačim paketom opreme X-MOD, 2011. godište, motor 2.0 dci, 150 ks, automatik,
registrovan do marta 2021. godine, prešao 164 000 km, originalna kilometraža, nema kaiš-ima lanac u motoru i nema plivajući zamajac, tako da se za redovno održavanje motora radi samo mali seris. Ima dva ključa, zimske - letnje gume, servisnu knjigu.
Ima parking senzore, kameru za u nazad, tempomat.
Ulazak u automobil je bez ključa.

Nova cena je 4 700 e.   

Auto redovno održavan i u besprekornom stanju,
za više informacija, kontaktirajte me 062 75 73 72.


Boško

Profil korisnika snezaoglasi

snezaoglasi
snezaoglasi Registrovan pre 6+ godine Poslednja poseta nalogu Pre 4 meseci
Opis oglašivača Prodavac nije ostavio opis Srbija

Kontaktirate (oglašivača) snezaoglasi

  Renault Scenic 3 - 1
  Renault Scenic 3
  4700.00 €
  Da bismo se zaštitili od zabranjenih aktivnosti, proverićemo najpre vašu poruku pre nego što bude prosleđena primaocu i, ako je potrebno, biće blokirana.

  Ostali oglasi ovog korisnika

  Komentari

  Još nema komentara za ovaj oglas, budite prvi koji ć́e komentarisati ovaj oglas!
  Napiši kometar

  Detalji o oglašivaču Detalji

  snezaoglasi
  snezaoglasi
  3604 aktivnih oglasa
  Standardni oglašivač
  Registrovan pre 6+ godine
  Poslednja poseta nalogu Pre 4 meseci
  Kontakt Svi oglasi

  Lokacija oglasa

  Zvezdara, Beograd grad, Srbija

  Korisni saveti!

  KupujemProdajem.org je sajt za besplatno oglašavanje. Kupujem Prodajem Menjam. KupujemProdajem.org Oglasi nikada neće biti uključeni u bilo koju transakciju, ne bave se isplatom i dostavom, ne garantuje se transakcija, ne može da garantuje zaštitu kupca ili proveru prodavca. Oglašavači: Molimo vas da povremeno proverite vaše oglase, obavite izmene, deaktiviranje ili brisanje zastarelog oglasa. Vaš oglas je aktuelan do trenutka prodaje ili kupovine. Izbegavajte prevare dajući svoje lične podatke sumnjivom oglašavaču. Nikada nemojte plaćati preko PayPal ili Western Union sistema pre nego što lično proverite ispravnost robe ili usluge. U Srbiji je trenutno bezbedna kupovina / prodaja pouzećem. Ne nasedajte na prevare sa oglasa iz drugih regiona i anonimnih inostranih platnih sistema. Proverite uvek da li je oglas ocenjen i sa koliko zvezdica/glasova - to vam može pomoći kod odluke. Oglašavači koji povrede našu politiku privatnosti biće trajno izbrisani sa sajta. Kupujem Prodajem Oglasi ne posreduju u nikakvoj transakciji, ne bave se isplatom i isporukom, ne garantuju prodaju i kupovinu već samo omogućuju besplatno oglašavanje. KupujemProdajem.org Oglasi ne proveravaju prodavce i kupce i ne ulaze u bilo kakav odnos i dogovor, već može bilo kada da deaktivira i izbriše sumnjivi oglas i oglašavača na zahtev potencijalnog prodavca ili kupca. Molimo vas da nam kažete ako postoje uvredljivi ili lažni oglasi kako bi smo ih obrisali sa sajta. Za to postoji opcija sa zastavicom "označite ovaj oglas kao". Ukoliko ste Vi vlasnik oglasa, molimo vas da isti ne označavate kao spam ili istekao, već izmenite ili sami lično izbrišete oglas sa sajta Prodajem Kupujem. Hvala što koristite portal "Kupujem Prodajem Oglasi Srbija". Za više informacija posetite naš Sistem za bezbednost oglašivača.
  Renault Scenic 3 Renault Scenic 3 Renault Scenic 3 Renault Scenic 3 Renault Scenic 3 Renault Scenic 3
  4700.00 € Renault Scenic 3 od snezaoglasi