Mobilni telefoni - NITL PROTECTION

Oglas dodat 16/07/2017
Oglas izmenjen 16/07/2017
Oglas objavio Nebojša
Oglas pregledan 43 puta
#17112
Cena: 1800.00 RSD

Oglas: NITL PROTECTION

Elektromagnetna polja i zračenja sadržana su u celokupnoj materiji koja nas okružuje, te je i sam čovek od svog postanka do danas izložen u manjoj ili većoj meri, svim oblicima elektromagnetnog zračenja. Razvojem tehnologije došlo je do primene velikog broja uređaja i sistema čiji je rad zasnovan korišćenju elektromagnetnih polja, tako da su gustina i frekvencija zračenja u prostoru u kome živimo višestruko uvećani. Čovekovo telo kao najosetljiviji i najsloženiji elektromagnetni organizam na planeti, ne samo da emituje već i apsorbuje elektromagnetne talase. Dejstvo ovih talasa na čoveka varira u zavisnosti od frekvencija i amplituda signala, kao i udaljenosti od predajnika (bazne stanice) i trajanja izloženosti ovim talasima. Dugotrajna i ponavljana izloženost kompleksnom uticaju štetnih zračenja najpre remeti energetsku strukturu bioloških sistema a zatim se postepeno prenosi i odražava na naše psihičko ali i fizičko zdravlje. Nesanica, promene raspoloženja, glavobolje, poremećaj cirkulacije, osećaj hronične slabosti i umora, teško buđenje i ustajanje, pojava “nespecifičnih alergijskih reakcija” možda su samo neki od upozoravajućih znakova da previše vremena provodite okruženi elektromagnetnim zračenjima.

Šta su pokazala naučna istraživanja...

· Prvi na udaru zračenja je naš energetski omotač –aura. Istraživanja urađena Kirlijanovom kamerom ukazuju na to da na zračenje najpre reguje hipofiza a zatim i ostale moždane strukture. Kako hipofiza kontroliše lučenje mnogih hormona u našem telu, kontinuirano izlaganje zračenju mobilnog telefona izaziva hormonski disbalans i pogađa kompletan endokrini sistem.

· Zračenje mobilnog telefona izaziva povećano slepljivanje crvenih krvnih zrnaca odgovornih za prenos kiseonika i to ne samo kod osobe koja razgovara već i osoba koje se nalaze u blizini /na udaljenosti od 1,5m/. Narušava se protok krvi kroz male krvne sudove i smanjuje nivo kiseonika na šta su posebno osetljivi mozak i srce.

· Smanjenje protoka krvi u mozgu podstiče izlazak kalcijuma iz moždanih ćelija, što dovodi do slabljenja ćelijske membrane i njene povećane propustljivosti. Na taj način štetne materije lakše prodiru do mozga i izazivaju oštećenje.

· Talasi iz mobilnog telefona slabe dečiji sluh. Na osnovu istraživanja Akademije za otorinolaringologiju predstavljenom 2007., radijacija iz mobilnog telefona postepeno oštećuje unutrašnje uvo pa nastaje gubitak sposobnosti za slušanje zvukova visoke frekvencije.

· Švedski naučnici su potvrdili da uticaj tzv.bežične radijacije može izazvati jake inflamatorne procese i alergijske reakcija jer stimuliše lučenje histamina.

· Što je organizam mlađi, veća je količina absorbovane energije! Glava 5-ogodišnje dece apsorbuje, za oko, 50% više EMZ tokom razgovora mobilnim telefonom nego glava odraslih; desetogodišnjaci absorbuju 10% više zračenja nego odrasli. Posledično, rizik za nastanak moždanog oštećenja viši je kod dece nego odraslih (Profesor Om Ghandi, University of Utah, Salt Lake City, SAD).

ZAŠTITITE SEBE I DRUGE

· Deca do 12 godina ne bi trebalo da koriste mobilne telefone osim u izuzetnim slučajevima.

· Odaberite telefon koji ima nizak SAR /specifična stopa apsorpcije/.

· Razgovor obavljajte tek kada je uspostavljena dobra veza, što je veza slabija zračenje je intenzivnije.

· Ne nositi telefon blizu tela /zračenje opada sa kvadratom rastojanja/. Posebno izbegavati nošenje telefona u džepovima pantalona (jer oštećuje reproduktivne organe) i u predelu srca.

· Izbegavati dugotrajne razgovore.

· Izbegavati upotrebu mobilnih telefona u zatvorenim prostorijama /posebno ukoliko su prisutne metalne konstrukcije – liftovi, vozila/

· Ne držati mobilni telefon ispod jastuka i blizu glave tokom noći, jer štetna zračenja ometaju rad hipofize i značajno smanjuju lučenje melatonina.

· Nosite zaštitnik za mobilni telefon. NITL protection – umanjuje štetno zračenje mobilnog telefona i poboljšava adaptaciju na elektromagnetni stres.

NITL PROTECTION-NAJMANJE ŠTO MOŽETE UČINITI ZA SVOJE ZDRAVLJE I ZDRAVLJE SVOJIH NAJBLIŽIH.

Lokacija

Država
Srbija
Region
Šumadija
Grad
Beograd
Adresa
Bul. Oslobođenja

Nebojša
0 ocena
Poštovani, možete ovaj kupujem prodajem oglas oceniti iznad ili komentarisati / napraviti besplatan upit ispod. Takođe, ako vam je oglas pružio tražene informacije, možete da preporučite sajt kupujem prodajem menjam - kupovina i prodaja besplatni oglasi, ili ovaj oglasnik jednostavno podelite na svoj facebook kupujemprodajem.org profil. Ako imate pitanje ili vas zanima kako da stupite u kontakt sa oglašavačem, nakon registracije kliknite na "kontaktiraj oglašavača". Hvala što ste posetili sajt kupujem prodajem oglasi ! Oglasi Kupujemprodjem.org


KupujemProdajem.org


KupujemProdajem.org oglasi na najbolji način prezentuju vaše oglasne poruke za prodaju polovnih stvari u veliki broj kategorija kao što su: polovni automobili, prodaja nekretnina, stanovi, prodaja pasa, poljoprivreda, odeća i obuća, usluge, poslovi itd. Takođe, nudimo preciznu lokaciju oglašavača, pretragu oglasa po mestu i ostalim pojedinostima. Značajna ušteda se može ostvariti ako pretragu oglasa usmerite na vašu bližu okolinu jer ono što vi tražite neko je baš to možda postavio na oglasima.
Ako niste pronašli traženi oglas u mestu, proširite pretragu na okolne gradove. Najveća verovatnoća da se pronađe određena roba ili usluga je u većim gradovima: Beograd,Niš, Novi Sad, Vršac, Kragujevac, Sombor, Leskovac, Vranje, Kruševac ... itd. Zato je poželjno da se pretraga oglasa obavi najpre lokalno a zatim i na nivou gradova. U radijusu od 500 km garantovano ćete pronaći u Srbiji ono što tražite. Kada su u pitanju male razdaljine, nema potrebe koristiti dostavne kurirske službe. Ako se ukaže potreba da vam je potrebna dostava robe na adresu, možete se, u dogovoru sa prodavcem osloniti na provereno dobre sisteme za dostavu kao što su: BeX, AKS, DHL, PostNET. KupujemProdajem takođe nudi posao u kategoriji oglasi za posao, pri čemu su poslovi razvrstani prema vrsti posla i mestu u kome se traži posao.


Dodavanje oglasa na KupujemProdajem

Dodavanje oglasa na KupujemProdajem i kontakt prodavca je besplatno! Ne naplaćujemo nikakve usluge za oglašavanje i ne ulazimo u odnos između oglašavača, prodavca i kupca. Trudimo se da svi oglasi budu realni, odobreni na vreme a za to se brinu administratori koji svakodnevno uređuju i odobravaju vaše oglasne poruke. Nakon što postavite oglas na KupujmeProdajem, on biva pregledan i objavljen na stranici u kategoriji koju ste mu dodelili. Uvek možete izmeniti sve detalje kako bi vaši oglasi bili istaknuti i vidljivi non-stop na pravom mestu! Redovnim oglašavanjem stičete pravo na 1 premium oglas dnevno. Premium oglasi se pojavljuju u pretrazi i na stranicama sajta češće od standardnih oglasa.

 

Saveti za uspešnu kupovinu i prodaju

Da bi ste nešto prodali na sajtu morate da postavite oglas. Oglasi su besplatni i traju do momenta kada se završi prodaja. Dodavanje (postavljanje) i objavljivanje oglasa je jednostavno u par koraka. Najpre se registrujte sa svojom email adresom i korisničkim imenom, a zatim kada ste ulogovani na sajt možete dodati oglas. Obavezno unesite vaše ispravne kontakt podatke kako bi zainteresovani mogli da vas kontaktiraju. To znači da je obavezna lokacija (država, grad, deo grada, mesto). Unesite što konkretniji tekst oglasa koji na najbolji način opisuje vaš proizvod ili uslugu/posao. Poželjno je da dodate i bar jednu sliku koja će dočarati oglas i zainteresovati posetice da vas kontaktiraju. Povremeno proveravajte vaš nalog i oglase, kako bi ste na vreme produžili ili deaktivirali nevažeći oglas. Pored ovoga, molimo vas da obratite pažnju na bezbednost prilikom plaćanja. Bilo šta i bilo kada plaćajte isključivo pouzećem, lično i nakon što se uverite da je polovna roba ispravna i zadovoljava vaše kriterijume u smislu saobraznosti sa oglsnom porukom i cenom koja je istaknuta na oglasu. Ne nasedajte na bilo koji oblik internet prevare jer se prevara može dogoditi bilo kada ako postupate naivno. Dakle, dobro proverite sve detalje u vezi polovne robe ili usluge sa oglašavačem, utvrdite i dogovorite način isporuke i način plaćanja i tek onda obavite kupoprodaju.

 

Konktaktirajte prodavca/kupca direktno na sajtu

Više ne morate da stalno proveravate vaše Email (inbox) sanduče. Sada sve vaše poruke na sajtu pratite direktno na vašem profilu kada se ulogujete u delu "Moje poruke". Kontaktirajte oglašavače direktno preko oglasne poruke kada se ulogujete na sajt. Korisnik će videti poruke čim se uloguje na svoj nalog, a dobiće i obaveštenje na email da ima nove kp poruke. Kompletno sve na jednom mestu, sređeno i prilagođeno za brzo i lako oglašavanje. Naši oglasi prodaju brzo i lako i u službi su vaše bezbedne kupoprodaje !

Komentari: NITL PROTECTION(0)

  Ostavite svoj komentar na ovaj oglas

  Dodajte vaš komentar

  Sve komentare najpre treba da odobri administrator.
  Pravo ime ili korisničko ime
  Email neće biti objavljen
  Komentar ili pitanje za oglašavača
  *
  Ovo polje je obavezno. Takodje ispod morate potvrditi da niste spamer.


  Očisti

  Kupujemprodajem.org je sajt za besplatne oglase odnosno reklamiranje  oglasnih poruka u svim kategorijama. Najbrže kupite i prodajte putem oglasnika "kupovina i prodaja". Oglasi su dostupni za sve zemlje u kojima su zastupljeni ex-yu i jezici (srpski, hrvatski, crnogorski, bosanski ... itd). Iz bilo kog dela sveta možete besplatno postaviti oglas na našem portalu.

  Kupujemprodajem.org tagovi za mesec novembar 2017 popularni tagovi - polovni mobilni telefoni, polovan telefon cena, džabe oglasi, auto oglasi nemačka, lako do kola, besplatna objava oglasa, besplatno dodavanje oglasi srbija, polovne stvari za kucu,kupi i prodaj, kupujem i prodajem, internet online prodaja Kupujemprodajem menjam oglasi Srbija, halo oglasi, somborski oglasi, limundo, lalafo rs - mali besplatni oglasi Kupujem prodajem. polovni automobili, polovni jefini telefoni, kupuvam prodavam mk, besplatni exyu oglasnik bez registracije. Najbolji sajt besplatnih oglasa Srbija. Dodavanje oglasa na kupujemprodajem sa mobilnog telefona je lako i jednostavno. Prodaja pasa jeftino oglasi - kupiti i prodati psa.

  Prodaja i kupovina na veliko i malo, satovi, harmonike, psi - prodaja pasa svih rasa, tableti, otkup mobilnih telefona, automobili, otkup maticnih ploca, otkup srebra, folije, zlato - pijaca za nepotrebne stvari na poklon, kupi prodaj psa, prodaja pasa srbija, automobili oglasi, nekretnine, stanovi za izdavanje, stan u beogradu, novom sadu, nišu, bosna i hercegovina bih, crna gora montenegro, hrvatska hr, slovenija si, makedonija mk, oglasi u srbija: beograd, novi sad, kupujem prodajem oglasi niš, lazarevac, mladenovac, kupi i prodaj polovno, kikinda, zaječar, leskovac, vranje, kupujem prodajem novi sad, subotica, paraćin, bor, kragujevac, kruševac, kraljevo, paraćin, knjaževac, lebane, vrbas, kula, čačak, šabac, loznica, požarevac, sombor, prokuplje, negotin, kladovo, zrenjanin, vršac, kula, valjevo, jagodina, despotovac, svilajnac, kladovo, kula, zrenjanin, smederevo, grocka, zemun, pirot, vrsac, sremska mitrovica, kamenica, svrljig, kosovo, kosovski oglasi, vojvodina, austria, germany (nemacka), купувам продавам мк македонија, sandžak, novi pazar, skopje, švajcarska (switzerland), sweden, australia, dijaspora, USA, limundo, kupi halo oglasi srbija, kupindo, poslovi, kupujem prodajem auto, polovni automobili nemačka, kupi prodaj free upis. Brza prodaja i kupovina. Pronadji sve na kupujem prodajem od igle do lokomotive. Ako vas zanima kako radi besplatni oglasnik  - Kako da kupim - Kako da prodam ... pročitajte kupujem prodajem blog o tome kako se kupuje najbolje ?